Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt meg kéne vele beszélnem? Vagyszónélkül hagyni. Nem tudom mit tegyek.
Nem állsz készen rá? Akkor talán korai is kissé még neked ez. Ha húzod az időt meg majd lepattint. Ha nem akarod még az sem a világ vége, csak tudjon róla ő is, hogy dönthessen, és ne érezze, hogy szórakozol vele. Azért a smárolás az megy, mert az izgi, és mégsincs benne túl nagy kockázat, közben ő meg alig fér a gatyájába - de persze ez legyen az ő gondja. Tudd mit szeretnél tőle, és ő mit szeretne tőled, de ha ez a kettő nem találkozik, akkor az rizikós.
Én különben léptem le ilyen miatt hasonló koromban.
Miért lenne elítélendő? Ha szereted, ő is, és bízol benne, késznek érzed magad, akkor miért érdekelne mások véleménye?
BTW én is ennyi idős voltam az elsőnél, és nem bánom, hogy ilyen korán kezdtem, legalább mostanra kifejlett szexuális kultúrám van, míg aki 20 évesen kezdte, az nem mondhatja el ezt magáról. (mielőtt valaki megkövez, hosszú, többéves kapcsolatokban szereztem be ezt a tapasztalatot, nem többszáz egyéjszakás kalandban)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!