Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyemben? (bőv lent)
*b@asszunk
Nah látod még mindig maradt bennem. xDD
Más helyeken is lehet ismerkedni, parkban, kutyasétáltatás közben; könyvtárban, bevásárló helyeken, strandon, stb.
Azt ne tedd, hogy így megszólítasz valakit, mert bunkóság.
Na én kicsit jobb helyzetben vagyok, nőként műszakin, de azért igyekszem valami hasznosat írni! :)
Nem tudom melyik suliba jársz, de nálunk pl a srácok azokat a bulikat szeretik, ahol az egész egyetem ott van. Gazdasági, meg pedagógia, meg anyám kínja. Ilyen helyekre jut jó pár csaj is. :) Bár már a harmadikat kezdjük, de jópáran gólyatáborba is elmegyünk ismét. Már kitervelték a csoporttársaim, hogy ők kinézik a csajt, én kitalálom a stratégiát, és bezárom a csajt, vagy őket a wc-be ha gázra kezdenék inni magukat... :D
Nálunk mondjuk az összes karnak egyszerre van tábora, így szintén könnyű a helyzet. Amúgy mondjuk nincsenek olyan fakultatív tárgyaitok, ahova más szakok diákjai is mennek?
Esteflé sétálgathatsz is valami népszerű helyen és ha a környékedre kerül valami jó csaj, akkor leszólíthatod, mondjuk ne hozd rá a frászt ezzel a "leszel a barátnőm" dumával. Ne akard görcsösen, azt megérzik a lányok és menekülnek ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!