Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogyan fejezzem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogyan fejezzem ki magam?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Ő ezt tudja is, de még bizonytalan. Jobban ki akarom fejezni magam, hogy szeretem, de nem tudom hogyan?

2012. júl. 27. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

hívd el sétálni parkba vagy valahova, este kísérd haza, elköszönéskor csók

ebből tudni fogja, hogy mit akarsz:)

2012. júl. 27. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Legyél kedves és figyelmes, de ne akaszkodj állandóan. Viszont érdeklődj róla, felőle. Jelezd, hogy nagyon érdekel mi van vele. Mit szeret, mi a kedvence (bármiben), mi szomorítja el/vidítja fel időnként. S keres finoman az érintéseket. Vállát, kezét, derekát séta közben. Ha nem húzódik el (vagy nem azonnal ;) akkor jó úton jársz.

Sok sikert.

2012. júl. 27. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak ne sokkold le,hogy elmondod szerelmes vagy bele...,ez végzetes hiba lenne.

Hívd el sétálni,vagy üljetek be valahova,légy vele mindig kedves udvarias,kérdezgesd,hogy lássa rajtad érdekled.Ha már tudja a lány,hogy bejön nálad,akkor már az egy előny;)Ha kicsit dolgozol rajta amiket írtam,nyert ügyed lesz;)Csak ne zúdítsd egyszerre rá minden érzelmedet.,mert meg fog ijedni és nem lesz több randi.

2012. júl. 27. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de a csókot nem engedi viszont azt mondta haveromnak, hogy szeret engem és meg is próbálná, de még gondolkoznia kell rajta... Ezért gondoltam, hogy talán máshogy is kifejezhetném magam.
2012. júl. 27. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah,és próbáld megnevettetni,légy humoros,az is nagyon bejön a csajoknál!!;)
2012. júl. 27. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
És vajon miért bizonytalanodott el??Már meg akarod csókolni?Gyors a tempó fater.... Lehet,ezért gondolkodik.Lehet azt hiszi csak meg akarod húzni,azt szevasz..
2012. júl. 27. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azóta már eltelt jó pár hét és utána próbáltam, de nem engedte mondta hogy gondolkozni akar rajta:) Ő is érez valamit, de még mindig inkább a barát felé húzódik, viszont én szeretem.
2012. júl. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!