15 éves srác vagyok, és a mellbimbóim hogy is fejezzem ki magam "serdülésnek" indultak:D Egy időben az egyik, most pedik a másik.!?
Nemsokára nyár, és rengeteget járok úszni. Ezt nagyon cikinek érzem és úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül:):$
mi a megoldás?
értelmes válaszokat kérek:D
Megoldás?
Fejlődj vissza!
Nézd, ez a természet rendje. Képzeld el a lányokat, amikor nekik serdül a mellük, ráadásul még menstruálnak is. Mégsem nyafognak.
De a fiúk olyan kényeskedő feminimek lettek...
Nem csodálom, hogy megszűnt a sorkatonaság.
Nincsenek már igazi férfiak.
nem feltétlenül lány véleményére lennék kíváncsi...
A serdülés időszakában, megduzzadnak a fiúk mellbimbói is tuttommal...
és azért ez strandon FULL gáz:S:S
első vagyok
már értem..:D amúgy szerintem ez nem gáz,az viszont hogy ezen problémázol kicsit az.
2. vagyok.
Ha full gáznak tartod ezt a normális jelenséget, akkor te agyban még nagyon gyerek vagy.
az, hogy ezen nyavalyogsz, sokkal nagyobb gáz.
Ezen a mellbimbós dolgon nem tudsz vátoztatni. Legfeljebb nem mész strandra. Ennyi.
Nem bunkóból mondom, csak szeretnélek rádöbbenteni, hogy ez nem probléma, és rajtad kívül a kutya le nem szarja a melleidet a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!