Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nektek olyan történetek, ahol valakit az exe dobta hogy nem érez iránta semmit sem, de x év mulva sikerült ujra összejönniük?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 07:28
11/20 anonim válasza:
Hm te nem én vagyok? Ugyanez csak engem 3hete.zaklattam mint egy idióta mert ezelőtt ő jött vissza akkor is ő dobott de olyan megbánás volt az arcán h megbocsájtottam.aztán hiába az igéret megint eldobott.és ő nm törődik azzal h én mit érzek...csak arra gondolok h akkor egy senki nm is ember ha így bánik velem ha ilyen ha tud nélkülem élni .csak egy szerencsétlen aki nm tudja értékelni a jót!nm lez folytatás mert 1 nm hiszem h lenne bőr a képén megint keresni 2 nm hiszem h ezekután megaláznám magam mégegyszer azzal h megbocsájtok...szívem szakad szét ordítok is de annyira se érdemelt meg engem ez az ember h még a szemembe se nézhetett volna...
12/20 anonim válasza:
Biztos van olyan mikor,ha két ember újra kezdi jobb lesz a kapcsolat,de szerintem ez a ritkább.Én szakitottam a barátommal,4 év után mert tetszett egy másik srác,2 év után összejöttünk újból,majdnem 7 évig voltunk együtt mikor ő szakitott mert beleszeretett valaki másba.
13/20 anonim válasza:
Ezen h tetted túl magad?:O nm omlottál össze? Ezt h lehet elfogadni??
14/20 anonim válasza:
Nehezen ,de ma már szerencsére boldogabb vagyok,valaki mással, mint vele valaha is.Bár akkor még csak nem is sejtettem,hogy érezhetek igy.
"Néha isten nem adja meg amit akarsz...nem azért mert nem érdemled meg, hanem azért mert sokkal jobbat érdemelsz":)
15/20 anonim válasza:
Ez csodás idézet:) olyan lelkesítő most ebben a nehéz időszakban nekem.és nagyon erős lehetsz h ez sikerült neked mert ha nekem ez a 'pár' év ilyen piszkos nehéz meg kb belehalok nm tudom mi lett volna ha ennyivel később történik...de így is megszakadok a fájdalom szétfeszít nagyon nagyon nehezen viselem.legszívesebben belehalnék...amúgy mennyi időbe tellett az h elmúljon a fájdalom?majd h ne gondolj rá ne hiányozzon?
16/20 anonim válasza:
Sokat segítettek a barátaim,6hónap ami nagyon kemény volt nekem,az önbizalmam a padlón volt, attól hogy lecseréltek egy másik nőre:(És csak úgy ,vagy nem is tudom, hogy hogyan de a volt barátom kiszeretett belölem,és nem tehetem semmit,láttam éreztem,hogy nem ,aztán 6 hónap után elkezdtem ismerkedni neten,aztán randizgatni,semmi komoly,de lefoglaltam magam,és jót tett az önbizalmamnak is.A szakítás után 1 évre,ismertem meg a párom,aki most már a férjem,és tényleg igaznak érzem az idézetett:)
17/20 anonim válasza:
Még annyi érdekelne h az exed nem keresett téged többé?Ès te őt? Csak mert engem nm keres és ez is nagyon fáj h annyi idő után csak így ki tud lépni meg h nm is szeret meg azt is dilemma h valyon megxsalt azért lett nm tudok semmit...nm is fogom meg tudni.Ami van az csak a fájdalom meg a kétely.
18/20 anonim válasza:
Én egyszer kerestem telefonon a szakitás után,kb 2 hétre,de bár felvette a telefont,lerázott,többé nem kerestem,és ő sem keresett engem,ahogy elköltöztem tőle,ő már az új barátnöjével volt,és megtudtam késöbb,hogy már együtt voltak a szakitásunk elött is,úgyhogy én ezért is, nem kerestem többé,gondolom, neki én már csak útban voltam.
19/20 anonim válasza:
Még annyit ,hogy ha esetleg megcsalt szerintem meg fogod tudni,a szakitás után közös ismerösök,felvilágositják az embert,akkor hirtelen mindenki tudta,csak te nem,szituáció áll elö,persze ha történ megcsalás.
20/20 anonim válasza:
Az a baj h nagyon kevés a közös ismerősök száma.Azok akik elmondhatnák távol laknak mivel nem egy városban laktunm exemmel ,annyi h esetleg sok sok idő eltelte után ha egyikükkel összefutok aki nagyon jól ismeri akkor lehet elmondja.De jellemző exemre h még a legjobb haverjának sem mondd semmit mert szégyenli !Tudom mert volt egy kétes ügye egyszer és haverjának is azt mondta h velem levelezik miközben nem is!!!úgyh max exem egyszer sokára hulla részeg lesz lehet bár ebben is kételkedem h bevallja...remélem el fog kapni valami nemibajt hamar:D én szakítás után keresgettem de láttam h semmit nm ér ezért azóta nm hívom nn is fogom mert ha neki ennyit jelentek akkor nekem miért érne ő többet?most önfejlesztésbe kezdtem remélem ez segíteni fog.köszi h visszaírogatsz nekem:) akkor el kell fogadni a tényt h van ilyen Erzéketlen ember a földön h ez a valóság egyeseknek semmit sem ér a szeretet sem a múlt sem a tervek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!