Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van nektek olyan történetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nektek olyan történetek, ahol valakit az exe dobta hogy nem érez iránta semmit sem, de x év mulva sikerült ujra összejönniük?

Figyelt kérdés

2012. júl. 27. 07:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Valami problémának kellett történnie ahhoz, hogy odáig jusson, hogy nem érzett semmit.

Ha újra összejöttök, akkor nagy valószínűséggel újra elő fog jönni ugyanaz a probléma.

Ne nekem legyen igazam, de a nagy számok törvénye ezt mutatja!

2012. júl. 27. 08:25
 2/20 anonim ***** válasza:
Nincs. Ha dobta annak oka volt. Minek jönne vele össze újra, ha nem működött?
2012. júl. 27. 08:31
 3/20 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben 2 ilyen pár is van, az egyik friss, a másik már jó pár hónapos és boldogabbak mint valaha. Most szakított velem a párom, de én is reménykedek.
2012. júl. 27. 10:31
 4/20 A kérdező kommentje:
3:hany ev után ha szabad kérdeznem?ha érdekel,privibe elmesélem a sztorit :)
2012. júl. 27. 11:48
 5/20 anonim válasza:
Két évvel ezelőtt szakítottam a barátommal (az egy fél éves kapcsolat volt) . Az oka az volt,hogy bekerült a médiába ,a "celeb" életbe.. én ezt nem bírtam,nem akartam a középpontba lenni.Meg ugye sok volt a munkája ,másik városba is élt,így ritkán tudtunk találkozni.Nem haraggal váltunk el..(két év után) Most,Júniusban leutazott hozzám ,felkeresett és megkért ,hogy legyek újra a barátnője.. Romantikus volt ,nálam aludt.. Tényleg csodás volt.,azt hittem minden tökéletes lesz.. Gondoltam:visszajött hozzám álmaim pasija, szeretem is ,ő is engem ,ráadásul olyan ember akiért több száz lány irigyelne Magyarországon.Eltelt 2 hónap..újra szakítottam vele..folyton csak ígérgetett..és ,hogy is mondjam "a népszerűség elvette az eszét" ,megváltozott ..elfelejtette régi önmagát. ( Csak így felszínesen írtam le,de tényleg egyedi és szomorú történet ..
2012. júl. 27. 13:01
 6/20 anonim ***** válasza:
Akikről meséltem, nos az egyik pár akik most nagyon boldogok talán 3 hónapot voltak külön... most nem lehetne őket elválasztani... a másik pár ma jött össze újra kb. 1 év szünet után... ez még kiderül milyen is lesz, de a lényeg, hogy újra együtt vannak.
2012. júl. 27. 17:24
 7/20 anonim ***** válasza:
Volt h szakított velem azzal h már nm bírja a vitát majd egy hónap múlva visszasírta magát aztán eltelt kb egy fél év és akkor azzal szakított h nem szeret már mindanom sem kell h én még mindig...azóta a csodát várom
2012. júl. 29. 15:00
 8/20 nócikaa ***** válasza:
Ez egy hatalmas marhaság hogy újra elő fog jönni a probléma... Ha már egyszer túl vagy egy fájdalmas szakításon akkor átértékeled az egészet és megváltozol... próbálsz a hibáidra fókuszálni amik benned vannak... szóval nem hülyeség egy idő múlva újból összejönni ha mind a 2 fél vevő rá... de csak nagy szünet után
2012. júl. 29. 18:42
 9/20 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek veled 18:52es!utálom az olyanokat akik azt hangoztatják h nem nem ami egyszer végetért azt soha soha többé nem szabad újrakezdeni..ez akkor hülyeség !szerintem igenis szabad mert igen tanulnak az emberek!persze nm mindnkire igaz ez de van akikre igen.
2012. júl. 29. 19:24
 10/20 nócikaa ***** válasza:
Hát igen az olyan emberekre igaz akik tudnak a saját hibáikból tanulni... És tudják mi az önismeret! Én is most éltem át egy nagy szakítást több mint 2 hónapja kidobott, 2,5 évig vtunk együtt.Részéről lehetetlen az újrakezdés... én szeretem őt még mindig nagyon de nagyon... de ez történt most már tudok így hozzá állni ... nem állt meg a világ hiába azt hittem az elején és véget akartam vetni az életemnek... Ha isten egymásnak rendelt minket akkor visszajön majd egyszer ha meg nem, nem kár érte.
2012. júl. 30. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!