Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, Szerintetek mi ez?
Volt régen egy fiú akit sokáig szerettem,ő volt az első szerelmem.Tavaly újra feltűnt,elmondta,hogy ő is szeretett és évekig várt,hogy elmondja,hogy bátorságot merítsen.De,elrontottam,mert közbe nekem volt más ő előtte akit megszerettem.Mikor visszatért bennem még ott volt másik fiú.Elrontottam.Elutasítottam,megbántottam és megcsaltam. Azóta van már más akivel próbálom elfelejteni,nem tudom hogy érzek ő iránta de még mindig itt a szívem legmélyén.Azóta beszéltem vele,próbáltam helyrehozni mindennel,ahogy csak tudtam.De nem sikerült.
Nem tudom igazából miért nem tudom kiverni a szívemből.Mit tegyek?Ti mit mondtok erre?
Én csak azt, hogy azért nem meg, mert ő volt az első. Az eslő akit igazán szerettél. Én sem tudom kiverni a fejemből az elsőt. Valahol mindig szeretni fogod.
16/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!