Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani? Túl tudnád tenni rajta magad?
Ha én lennék ilyen helyzetben, nem bocsátanék meg!
Egyszer megtette, meg tudta tenni, akkor máskor mi a garancia arra, hogy nem tesz ilyet .... semmi!
Ha valaki szereti a másikat, nem képes arra, hogy megcsalja ...
Ez saját vélemény!
19/L
Én már voltam ilyen helyzetben, és megbocsátottam: életem legnagyobb hibája volt. Nem szabad megbocsátani, mert nem tudod túltenni magad rajta, nem fogsz tudni újra bízni benne. Tudom, hogy nehéz, de ilyenkor ki kell lépni, aztán meg tovább. Sosem hátra, mindig előre nézni.
24/N
Ha így megaláz, hogy egy roma csajjal csal meg, akkor hagyd a fenébe, 6 év ide vagy oda.
24/F
Szerintem ezt neked kell tudni, hogy meg tudsz-e neki úgy bocsájtani , hogy ne maradjon benned tüske, mert ha mondjuk megbocsájtanál neki , de folyton ezen kattognál akkor az megmérgezné az egész kapcsolatot,tehát nincs értelme.
Ez hozzá állás kérdése, mert az én véleményem pl az (és ebben nem sokan fognak velem egyet érteni), hogy ha csak szex volt akkor az nálam oké. Mármint nem úgy , hogy vagyok neki én meg tart egy szeretőt, mert akkor húzzon ahova akar, de ha csak szex ilyen egy éjszakás kaland akkor egészségére, mert én úgy gondolom az csak az ösztönök kiélése, nem több, és nem azért teszi, mert nem szeret.Én azt nem tudnám megbocsájtani ha semmi testiség nélkül, érzelmileg csalna meg...
2126:
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha az ösztöneit akarja kiélni, akkor jöjjön hozzám, megkap bármit.
Akik sikeresen lepontoztak, azok vagy nem bírnak szöveg érteni vagy nagyon korlátolt rasszisták.
Nem azt írtam, hogy maga a helyzet megalázó, csupán annyit, hogy ha a válaszoló szerint csak azért megalázó, mert roma volt a lány, nem pedig általában maga a szituáció, akkor ahhoz gratulálni tudok és kívánom a sok korlátoltnak, hogy csalja meg őket a párjuk egy nem roma egyénnel, mert hiszen az úgy látszik a jelenlévők szerint nem megalázó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!