Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy nincs nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy nincs nekem való pár?

Figyelt kérdés

Nem találtam még sosem olyan lányt aki megért, jól el vagyunk, tetszik, kölcsönösen szeretjük egymast stb.

Kezdem azt gondolni h számomra nem teremtettek ilyen part, mert sosem találkoztam ilyennel és mar 21 leszek.

Ja és nem a plazacicakra bukok...

2012. júl. 21. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
valahol biztos,hogz van csak keresni kell
2012. júl. 21. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Még előtted az élet. Kitudja hogy kivel hoz össze a sors téged. Csak a megfelelő időben a megfelelő helyen kell lenni.
2012. júl. 21. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos, talpraesett, csajozz. Ne azt várd, hogy a szádba hull a sültgalamb.
2012. júl. 21. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Magyarországon kb. 150 ezer korod beli lány van. Előbb-utóbb találsz majd valakit, aki hozzád illik. Olyan nincs, hogy nincs. Én sem találtam még meg.

22F

2012. júl. 21. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Társkereső oldalak: 20 év körül mindegyik tükörbenfényképezős, magamutogatós, önimádós, pózolós r**anc. 30 év felett meg már vagy gyereke van, vagy egyből oda akar költözni.

A mai világban (ahol egyre kevesebb az emberek pénze) meg kell gondolni, kit veszünk magunk mellé, nehogy csak a pénzre hajtson, aztán huss. Vagy meggyilkol és elmegy a pénzeddel. És ez a való életbeli ismerkedésre is igaz.

2012. júl. 22. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!