Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel érezhetem még szebbnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érezhetem még szebbnek magam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, mert akkor nem szeretne a barátom (nem tetszenék neki), de én szeretnék még szebb lenni, h ne nézzen meg más lányokat, h ne gondoljon rájuk. Volt egy régi szerelme, ő volt a legszebb lány ott, ahol laknak. Szeretnék túltenni rajta. De hogyan? :/

2012. júl. 20. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha a barátod igazán szeret, nem kell félned a másik lánytól! ;)
2012. júl. 20. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Kettős énem van, az egyik amelyik otthon elnyűtt ruhában, összefogott hajjal szemüvegben ül, a másik meg szépen megcsinált hajjal, kontaktlencsével stb... ő a kontaktlencsés változatot jobban szereti, de szeretnék még szebb lenni neki.
2012. júl. 20. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

soha egyik lány sem lesz olyan szép hogy a barátja rajta kívül más lányokra ne is nézzen.. ez az élet örök igazsága sajnos:)

kérdésedre meg: haj, szemöldök, amiken tudsz változtatni, meg mi az ami olyan rajtad amilyennek nem szereted, ebből ki lehet indulni, és ha tudsz, változtatni rajta.

de ne mérd magad a másik lányhoz, ne akarj hozzá hasonlítani, a magad módján te is pont olyan szép vagy(ha veled jár most az a bizonyos fiú) :)

2012. júl. 20. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
amin tudtam azon változtattam már, vékonyabb lettem, növesztem a hajam. én a fejemmel nem vagyok kibékülve, de azon nem tudok változtatni :D
2012. júl. 20. 21:27
 5/8 Hole Hunter ***** válasza:

Egy kapcsolatban hűséget fogadunk, nem vakságot!

Ha ezt te nem tudod elfogadni, nagyon sok rosszul végződő kapcsolatod lesz. Senkinél sem kell szebbnek lenned, ha a barátod téged szeret, az miattad van és nem azért, mert a többiek csúnyábbak. Kicsit gondolkodni kéne...

Üdv.

2012. júl. 20. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt egy ismerősöm, aki szintén ilyen kettős énnel rendelkezett, és a "szép" énjét addig szépítgette, mire ráunt a pasijára, hogy így már egy jobbat is megkaphat. Szomorú...
2012. júl. 20. 22:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát, én a barátomnál nem akarok jobbat, az tuti biztos, mert ő a tökéletes számomra. nem cserélném le másra...
2012. júl. 20. 23:11
 8/8 doryka1234 ***** válasza:
Sose másokhoz mérd magad!!! Mert mindenki talál olyat, akit szebbnek talál magánál. MINDENKI. Ha mindig azt fogod nézni, hogy másokhoz képest milyen vagy, az ferde képet fest majd magadról. Egy példa: egy brutálisan csúnya lányhoz képest marha szép királylány vagy, ugye??? De tegyük fel, egy nem tudom milyen szépségkirálynőhöz képest meg lehet, hogy te vagy csúnya.....érted a lényeget? Ez a mérleg ingadozó, és mindig is az lesz. MINDIG MAGADHOZ KÉPEST NÉZD MAGAD, HOGY MAGADHOZ KÉPEST MILYEN VAGY!!! Erre nagyon sokáig én sem jöttem rá, de hidd el, akik ebben a gödörben vannak, azok SOSEM lesznek elégedettek önmagukkal.
2012. júl. 21. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!