Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miatt van ma ennyi meleg fiú?
Olvasni meg hallani h a fiukat mindig elutasítják, néha megalázzák, meg a fiúk szerint magasak a lányok igényei.
Lehet h emiatt a kiábrándulás miatt van egyre több meleg fiú?
Nem a lányok miatt van, hanem mert ma már egyre többen felvállaljuk.
Amúgy a lányoknak valóban hatalmas igényeik vannak, ahogy észreveszem a környezetemben, aki nem modell testalkatú, nem egy menő partyarc és nincs tele pénzzel, annak nem sok esélye van a csajoknál. Ilyen szempontból örülök, hogy én melegnek SZÜLETTEM, bár így sem könnyű párt találni sajnos.
23/F (meleg)
"aki nem modell testalkatú, nem egy menő partyarc és nincs tele pénzzel"
Az első kettővel még egyet is értek. A pénzes más kategória.
Én nem ide sorolnám.
A pénz legfeljebb annyiból fontos, hogy tudjon "kifogástalan külsejű" lenni.
Éppen azért egyre igényesebbek a nők a külsőre, mert a pénz egyre kevésbé számít nekik (többnyire nekik is van, kb annyi, mint a pasik többségének).
Ez persze azzal jár, hogy "letisztul" egy anyagias réteg is mindkét nemben. Ez más lapra tartozik.
nem.
rohadt nehéz értelmes és tökéletes csajt találni. Ha megvan, akkor is 50%, hogy mást szeret, ha meg nem, akkor pont nem téged. De ezért eszembe nem jutna férfiak felé fordulni.
Nem, egyáltalán nem a lányok miatt van ma több meleg vagy biszexuális fiú (férfi).
Két dolgot tapasztalok, az egyik, hogy ma sincs több meleg, mint egy-két generációval ezelőtt, de ma könnyebben felvállalják (de ez a leszbikus lányokra is igaz). Régebben sokkal inkább titkolni kellett. A másik, hogy ma az uniszex kultúra is elmossa a szilárd és éles határokat (divat, öltözködés) a férfi és nő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!