Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eljött az ideje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljött az ideje?

Figyelt kérdés
8 napja vagyunk együtt a pasimmal, de már 10 hónapja ismerjük egymást! Barátokból lettünk egy pár. Megértjük egymást meg tényleg ismerjük már a másikat, de mégis kételkedem abban hogy eljött-e már az első csók ideje... Jelenleg elutazott nyaralni és az az ötletem támad hogy ha haza jön akkor ezzel kedveskedhetnék neki mivel többször is láttam már rajta a vágyat. Nektek mi a véleményetek? És szeretném leszögezni hogy nem az a kérdés mint a legtöbben hogy hogyan, hanem hogy ti mennyit vártatok az első csókkal?

2012. júl. 19. 00:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jutalomként add neki, ne üdvözlésként.
2012. júl. 19. 00:42
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon orulne neki hamar lattad rajta hogy akarja akkor ezzel kedveskedhetsz neki.:) es szerintem mar itt az ideje is az elso csoknak.
2012. júl. 19. 00:43
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Bár a 2.at nem értem hogy miért ide kellett...

Annyi a problémám hogy az előző barátommal 3 hónapot vártunk az első igazi csókra... annyi idő alatt alakult ki a bizalom...

Ti mennyi időt vártatok?? és milyen volt??

2012. júl. 19. 00:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Fáni, Fáni, rossz kiselefánt vagy :(
2012. júl. 19. 00:57
 5/12 anonim ***** válasza:
attól is függ mennyi idősek vagytok:)
2012. júl. 19. 01:07
 6/12 A kérdező kommentje:
15/L - 16/F
2012. júl. 19. 01:13
 7/12 anonim ***** válasza:
"Kakkantás szerte folyt" xDDDDDD
2012. júl. 19. 01:29
 8/12 anonim válasza:

15-16 évesen, hogy lehet együtt lenni valakivel, ha még meg se csókoltátok egymást?

ne haragudj, de szerintem ennyi idősen egy kapcsolat a csóknál kezdődik. Ez nem olyasmi, amivel várni szoktak.

Bár ez persze attól is függ, hogy mennyire vagytok zárkózottak, stb.

De nekem ez akkor is furcsa..

2012. júl. 19. 02:03
 9/12 A kérdező kommentje:
tényleg elnézést kérek, hogy nem fekszem már össze mindenkivel meg ne smárolok részegen a fél várossal... -_-
2012. júl. 19. 02:10
 10/12 anonim válasza:

azért a kettő igencsak más. természetesen ez még mindig jobb, mintha fűvel-fával összefeküdnél ennyi idősen.

én csak annyit mondtam, hogy ez nekem furcsa.

amúgy meg ha visszajött, kezdeményezz te, biztos nagyon várja már, hogy megtedd az első lépést :)

2012. júl. 19. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!