Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi van?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kb. 2 hónapja ismerkedek egy csávóval. Kölcsönösen kedveljük egymást. Mindig beszélgetünk facen stb..A hétvégén voltuk egy buliban és ott is nagyon elvoltunk. Hosszasan beszélgettünk én meg csak átöleltem és ő meg megcsókolt. Onnantól kezdve megfogta a kezem és úgy tűnt, hogy mi együtt vagyunk, legalább is a számomra. 2 nappal a buli után taliztam vele, filmeztünk nála és nem puszival köszöntünk egymásnak, hanem csókkol. Csak nem tudom, hogy ezt járásnak mondható-e, mert ezt nem beszéltük meg...teljesen összezavarodtam...nem rég ért véget neki egy 2 éves kapcsolata és azt mondta ez így jó neki, hogy szingli, pedig nem kérdeztem rá, hogy most mi van köztünk..lehet, hogy még nem akar kapcsolatot? vagy kérdezzem meg, hogy mit gondol a kettőnk kacsolatáról?

2012. júl. 16. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet. Ne legyél túl tolakodó, csak mondd meg neki, hogy elég bizonytalan dolog ez neked, és nem szeretnéd beleélni magad.
2012. júl. 16. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! megkérdeztem tőle és azt mondta, hogy egyelőre még nem szeretne komoly kapcsolatot, szeretné még élni az életét és bulizni. én ezt teljes mértékben megértem, mert egy nagyon rossz kapcsolaton van túl. úgy döntöttem, hogy várok rá. megéri, mert soha nem találkoztam vele hasonló pasival.:)
2012. júl. 17. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!