Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt meg állandóan, ha szeret?
Tudom, érzem, hogy szeret én is őt. Viszont állandóan megbánt valamivel. Legutóbb szex közben röhögött órákon át egy arckifejezésemen.
Miért teszi ezt? Mindig valamivel megbánt, nem reagálom túl, csupán ilyen apróságokra gondolok.
Szerintem a szeretet nem azt jelenti, hogy mondom, hogy szeretlek, hanem úgy viselkedem, hogy érezd - minden pillanatban - hogy szeretlek. Ha állandóan megbánt, az bocsi, de nem szeretet. De legalábbis nem olyan szeretet, mint amire neked szükséged lenne. Azzal meg nem sokra mész.
Ez egyébként NEM apróság.
Szex közben kiröhögni a másikat, az semmi más, mint tahóság vagy totális éretlenség a szexre. Még egy-két ilyen röhögés, aztán olyan gátlásaid lesznek, hogy kínlódhatsz éveken - és pasikon! - keresztül azzal, hogy el tudd engedni magad, és újra élvezd a szexet.
35N
"Tökéletes minden, erre megszólal és tönkretesz mindent."
Nézd, nem akarlak megbántani, de ez nem tökéletes. Sürgősen beszélj vele, hogy szedje össze magát és figyeljen oda, mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!