Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemre vágyás, még nem szerelem, de a szerelemtől való félelem már az?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 23:45
1/3 Dxeno válasza:
Ez ám a rafinált kérdés... Amúgy meg csak tippelek,de olyan 15-16 év körüli,vagy nagyon forever alone vagy. Ha előbbi,akkor töknormális a szerelem után való sóvárgás.. A szerelemtől való félelem..? Hogy a fenébe lehet attól félni? Inkább a visszautasítástól való félelem,nem? Ha ezt érzed valaki felé,akkor valószínűleg bejön-mekkora Horáció voltam bakker...- de az még nem szerelem.
2/3 anonim válasza:
Első,te kb minden hova elsütöd ezt a "15 éves vagy" dolgot?:D
Én is raktam fel kérdést,és ott is egyből elsütötted ezt a baromságot....:D
Számodra egy kérdés sem üti meg a mércét?
Vagy esetleg nem tudod őket értelmezni?;)
Kedves kérdező!Szerintem a szerelemtől való félelem.....amikor akármennyire akarod,nem tudsz úgy nézni a párodra/illetőre hogy ne mosolyogj,hogy ne bűvöljön el minden apró mozdulata.....és mégis félsz,hogy "te jó isten,nem ,nem,nem vagyok szerelmes",és mondjuk ez az állapotod eltart hónapokig is,akkor biztos lehetsz benne,hogy szerelmes vagy:)
3/3 anonim válasza:
Ezt az idézetet nekem sosem sikerült teljesen értelmezni. Köszi utolsó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!