Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parancsolgat a barátom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, és állandóan parancsolgat és féltékenykedik.Megmondja hogy milyen ruhát vegyek fel..nem engedi hogy kivágott pólóban legyek mert mások megnéznek.A szemceruzámat is elvette mert azt mondta hogy nem engedi hogy fessem magam.Más fiúkkal sem beszélhetek mert azt hiszi hogy megcsalom pedig nem adtam rá okot hogy ezt gondolja!Teljesen kisajátít magának,mert megharagszik rám ha elmegyek a barátnőimmel valahova szeretem,de nem tudom hogy mit tegyek már kikészít a viselkedésével állandóan idegesvagyok.szerintetek normális ahogy viselkedik?2012. júl. 12. 23:39
1/9 anonim válasza:
beszélj vele erről, h ez így nem jó neked.
2/9 A kérdező kommentje:
Már egy csomószor újrakezdük..és semmi sem változott :(
2012. júl. 12. 23:43
3/9 Dxeno válasza:
Ne maradj együtt vele megszokásból. Lehet hogy picit fáj,de jobban fogsz járni hosszútávon.. Ez már beteges..
4/9 anonim válasza:
talán megpróbálhatnál te is így viselkedni vele
5/9 anonim válasza:
nem biztos hogy vele kéne maradnod
velem is ez volt 18 évig tűrtem és most az összes régi kapcsolatom megszakadt miatta és mostmár nagyon bánom hogy nem hagytam el korábban
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 12. 23:58
7/9 omba válasza:
Ötöske jól beszél, -csak szomorú, hogy 18 évig tűrte.
Ez eléggé beteg dolog, de később még romlani is fog.
Egy normális emberi életben nem egy darab kapcsolat van, vannak barátok, rokonok, ismerősök, meg akár ismeretlenek, - mindenféle hűtlenség nélkül.
Amit rád akar erőltetni, az nem normális emberi élet!
8/9 anonim válasza:
minél hamarabb lépj ki ebből a kapcsolatból, NEM FOG MEGVÁLTOZNI!
uralkodó típus, aki mellett max egy sub beállítottságú tud élni, aki szereti/élvezi, ha megmondják, hogy mit és hogyan tegyen.
9/9 anonim válasza:
Tedd azt hogy mond meg neki hogy te nem vagy egy szolga aki már első csettintésre ugrik neki, és beszélgess el vele erről , és ha nem képes ezen változtatni akkor a kapcsolatnak vége . :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!