Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány barátaim mindig belém szeretnek. Miért? (35F)
Beléd meg valózínűleg nem a kedvességed miatt....
A kérdés nem az IQ szintem volt, hanem, hogy van-e ilyen, hogy valaki "túl nyitott"?
"Mert van egy kisugárzásod ezek szerint. Meg mert bizonyos életkor felett nincs barátság szingli nők és kapcsolatban élő pasik között.
"
Az első értelme válasz...
Akkor jól érzem, hogy a szingli nők mindig reménykednek?
Igen, jól érzed. És általában beleesnek a hozzájuk legközelebb álló pasiba. Van, aki ezt tudja kezelni, van aki nem.
Nemrég én is jártam így, egy nagyon régi barátomba estem bele, 10 éve vagyunk a legjobb barátok, de eddig mindig kapcsolatban voltunk mindketten. Egy ideje mindketten szinglik lettünk, és néhány hónap után előjött nálam az érzés, hogy belezúgtam. Hosszasan gondolkodtam, hogy mi legyen, de arra jutottam, hogy egy tízéves barátságot nem lehet ezért feláldozni, úgyhogy megráztam magam, és elhatároztam, hogy nem engedek a kísértésnek. El is múlt szerencsére, és megmaradt a barátság.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!