Légzésfigyelőt és bébiőrt szeretnék venni. A barátaim az angelcare-t ajánlották. Az olcsóbb is jó? Mi a véleményetek erről? Használtan szabad ilyet venni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 14:19
1/9 anonim válasza:
Csakis Angelcare párti vagyok!!!Ha nem teheted meg hogy újat vegyél akkor jó a használt is csak mindenképp vegyél!
2/9 anonim válasza:
nekünk is angelcar van, nem hiszem, hogy olcsóbb, én anno 30.000.-ért vettem újonnan. használtan nem vennék de gondolom ezzel mindenki másképp van, ezt neked kell tudnod.
3/9 anonim válasza:
baby contoroll volt egy éves korig majd most az angel care a két lapos. szerintem használtan is lehet venni, mi is használtan kaptuk a másodikat. ti is letudjátok tesztelni, de gondolom senki nem ad el ebből rossz árút jóként!
4/9 anonim válasza:
nekünk baby control van és az is nagyon jó, megbízható, mindkét gyermekemnél azt használtuk.
5/9 anonim válasza:
Az angelkar a brendonban 21ezer -be kerül. A többi boltban is itt körül van az ára. Az én védőnőm is ehez ragaszkodik!
Én is fogok venni az tuti. Egy nyugodt percem sem lenne szerintem nélküle.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem mi is maradunk az angelcare-nál:)
2011. nov. 21. 15:25
7/9 anonim válasza:
Mi is angelcare-t használunk, használtan kaptuk, méghozzá egy régebbi fajtát, de meg vagyok vele elégedve. Sokan riogattak, hogy tévesen is riaszt stb. Minden beállítás kérdése, a miénk nincs a legérzékenyebben, így vált be. Nem lennék nyugodt nélküle, mert a mi lányunk külön szobába is alszik. 4 hónapos kislány anyukája....
8/9 anonim válasza:
Mi használtan fele annyiért vettük ( vatera ) tökéletesen müködik! Nyugodtan vedd használtan, hisz 1 évnél úgysem kell tovább! A mi lányunk 5 hónapos...
9/9 anonim válasza:
Én a Vaterán vettem 10000-ért. Teljesen jó. És csakis az Angelcare-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!