Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek belém a barátaim?
18 éves lány vagyok, elég nyitott és nagyon szeretem az embereket, tehát imádok barátkozni is. Van jó néhány fiúhaverom is - a gond csak az, hogy aki túllendül a "haver" fogalmán és "baráttá" lép elő, az általában hamarosan elkezd közeledni felém.
Természetesen vannak kivételek, de ez nagyon kevés, a többségből hamarosan kibukik, hogy szeretné, ha több lenne köztünk, mint barátság.
Nem értem, hogy miért. Szerintem nem vagyok se különösen szép, se különösen okos, egyszerűen csak őszintén kedves azokkal, akiket szeretek. Nem biztatom őket, nem kacérkodok velük, meg sem próbálok kikezdeni egyikükkel sem - akkor miért?
Adjatok valami ötletet, mit tehetnék? Ne barátkozzak fiúkkal? Az amolyan fél-élet lenne...
Légyszíves csak komoly válaszolók írjanak, mert ez tényleg nehéz helyzet: nem könnyű folyton elveszíteni az igazán jó barátokat - mert ugye miután kiderül, hogy én nem viszonzom az érzéseit, jönnek a kínos helyzetek, az elhidegülés, és hihetetlen nehéz fenntartani azt,ami "előtte volt".
Előre is köszönöm:)
Próbáld meg picit lazábbra húzni a "barátságot", annak érdekében,hogy elkerüld az ilyen eseteket. Úgy is lehet közöttetek jó barátság, ha nem olyan szoros. Amúgy tudom milyen, én is ebbe a helyzetbe vagyok, nekem ez bevált.:) Szerintem itt az a baj,hogy ugye egy barát minden oldalad ismeri, és ők is már annyira ismernek, hogy egyszerűen irányithatatlanul szeretnek.
22/L
megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy fiú/lány között van-e barátság.
van jó pár nagyon jó lány barátom, régóta, mégis azt mondom, hogy nem létezik. ha előttem megy a lépcsőn, úgyis megnézem a seggét :), persze van olyan akivel nem tudnék elképzelni kapcsolatot, viszont aki nem ilyen, az lehet, hogy megér egy próbát.
remélem érted mire próbáltam rávilágítani.
Ben, 17
Köszi a válaszokat:)
Azt hiszem, tényleg nem marad más, minthogy kicsit lazábbra vegyem a barátságomat velük, bár félek, hogy nem lesz könnyű, mert mint mondtam, imádok az embereket, akaratlanul is összebarátkozom velük.... köszönöm a segítségeteket :)Éljen a kisugárzás :D
Nos, elég sok idő eltelt, mióta ezt a kérdést kiírtam, de sajnos továbbra is azt tapasztalom, hogy idővel sok barátom többet akar, pedig igyekszem mindenkinek a tudtára adni - néha viccesen, néha már nyomatékosabban, hogy ne lépjük át a barátságot.
Azoktól a barátaimtól, akik közelednek felém, soha nem akartam többet - sőt, néhányan tudják is, hogy jelenleg egy egyelőre elérhetetlen srácba vagyok szerelmes.
De sok programot tervezek velük, tehát gyakran is találkozunk - és már nem tudom, mit tehetnék. Nem érzem, hogy "jeleket" küldenék feléjük, nem hiszem, hogy úgy viselkednék, hogy azt félre lehessen érteni - legalábbis nagyon igyekszem nem így tenni, és néha meg is kérem őket, hogy szóljanak, ha félreérthető lennék.
Csak épp ma közölte velem az egyik legjobb barátom, akit szinte testvéremnek tekintek, hogy lassan kezd belém szeretni... de ez így nem fair. Nem akarom őt bántani, de félek attól is ,hogy el kell veszítenem azokat a fantasztikus embereket, akiket ennyire szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!