Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretem még mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem még mindig?

Figyelt kérdés
Több akadály is van, ami közénk áll. Amióta csalódtam benne, úgy érzem, hogy túlléptem. Viszont féltékeny vagyok egy kicsit. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Vagy miért van ez?

2012. júl. 10. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Nő és busz után ne fuss....jön másik.
2012. júl. 10. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
rúgj be mer úgy könnyeben túlleszel rajta
2012. júl. 10. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
azert mert meg mindig szereted
2012. júl. 10. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
:D Én vagyok a lány. Legszívesebben utálnám, amiért ezt tette velem. De nem vagyok rá képes.
2012. júl. 10. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért mert szívedből szeretted/szereted. Majd idővel kopik az emléke, és el is fogod felejteni.

De nem írtad a nemedet, korodat, meg hogy miért vagy féltékeny. Ha leírnád, könnyebb lenne segíteni!

2012. júl. 10. 20:25
 6/7 A kérdező kommentje:
20 év körüli lány vagyok, ő pedig talált magának mást. Állítása szerint ő is így érzett, annak ellenére, amikor alkalmunk lett volna találkozni, kissé hanyagolta a témát.
2012. júl. 10. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Az élet nagy kérdései...Nem tudom a választ. :(

Egy éve benne vagyok. Igaz, nem tudom azt mondani hogy szeretem...de nem közömbös a számomra. Utálom, máskor nem érdekel. Nemrég tudtam meg, hogy van neki más...na akkor nagyon féltékeny lettem. Idegesít az egész.

De legjobban az idegesít, hogy ez engem idegesít. :(

2012. júl. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!