Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? [bővebben lent. ]

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? [bővebben lent. ]

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Nagyon szeretem ,de van egy haverom aki elkezdett nyomulni ezt a barátom elolvasta és aztmondja választjak közöttük...le kelett haveromat tiltanom. teltek múltak a napok egyre többet veszekedtünk a barátommal,ezért én 'mérgemben' ha kifejezhetem magam így,feloldottam a haverom és elmondtam neki hogy mi is történt... Nem akartam vele sem köcsög lenni,mert szeretem mint havert..és mostmár ő sem akar többet amíg van barátom. 'titokban' ma is elmentünk haverommal fürdőbe,és elmesélte,hogy látta a barátomat 3 hónappal egy csajjal sétálni,de nem fogták egymás kezét csak sétáltak egymás melett... már nem tudom mit csináljak :/ Szerintetek?

2012. júl. 8. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hazudik hogy belenyuljon a bugyidba, ne legyél ribanc
2012. júl. 8. 23:02
 2/12 A kérdező kommentje:
3 hete!!! bocsi. am normális válaszokat várok !
2012. júl. 8. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:

1-hazudhat, ahogy az első mondta, csak h feszültséget keltsen.

2-és ha látta egy lánnyal sétálni? nem sétálhat lányokkal? ráadásul ha nem fogta a kezét, lehet távoli rokon, közeli barát, régi osztálytárs, mit tudom én....semmit nem jelent, h sétált egy másik lánnyal.

2012. júl. 8. 23:12
 4/12 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle h igaz-e amit mondtak mielőtt bármit cselekedsz.Lehet hogy a haverod hazudik(nem tudom milyen és h bízol meg benne)ez csak egy felvetés volt.Kérdezd meg először h igaz-e :)
2012. júl. 8. 23:14
 5/12 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy tuti veszekedés lenne abból is. és ezt nem akarom,mert nagyon szeretem..
2012. júl. 8. 23:15
 6/12 anonim válasza:
Értem:)Igazából nem jelent az semmit ha sétált egy lánnyal,lehet h barát vagy ilyesmi nem kell egyből rosszra gondolni.Én a helyedbe akkor is megkérdezném lehet h vita lenne belőle de legalább meg tudnád az igazat.De mért vitázna az miatt h rákérdezel?
2012. júl. 8. 23:20
 7/12 A kérdező kommentje:
mert hogy én hogy kérdezhetek tőle ilyet nem bizok benne stb... meg h megint "féltékenykedek" de szerintem ez együtt jár a szerelemmel...
2012. júl. 8. 23:22
 8/12 anonim válasza:
Ez igaz :)Hát akkor nem tudom mit tegyél! Próbáld furfangosan kiszedni belőle:) Nekem ez egyszer bejött és elmondta (de az nem ilyen esett volt) de kiszedtem belőle amit akartam furfangosan:)
2012. júl. 8. 23:33
 9/12 A kérdező kommentje:
furfangosan ?:) Mégis hogy?:)
2012. júl. 8. 23:35
 10/12 anonim válasza:
Hát beszélgetsz vele és akkor elkezdesz beszélgetni vele mondjuk a "lányokról"vagy bármiről és akkor belemerültök a beszélgetésbe és hirtelen rákérdezel :) Én így csináltam és bejött amikor már jól belementek a beszélgetésbe akkor sikerülhet :) de ez csak egy tanács volt :D
2012. júl. 8. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!