Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves fiú története. Mit gondolsz róla?
Helló.Tisztában vagyok azzal,hogy nem szeretitek a hosszú történeteket ezért megpróbálok a lehető legrövidebben fogalmazni úgy,hogy ne felejtsek ki semmit.Ezért nem húzom az időt tovább,belekezdek.
Az én történetem visszahúzódik elég régre.1 lánnyal kezdődött,akit nem ismertem még.Elkezdte a liceumos éveit éppen abban az iskolában amelyikben én vagyok.Elsőre megtetszett a lány.Szimpatikus volt számomra főleg a tulajdonságai miatt.Nem cigizik,iszik és bulikba sem jár igy tehát nem kellett attól félnem ha véletlenül összejövök vele akkor elmegy bulizni és megcsal.Telt az idő és beleszerettem még ha mások előtt tagadni is próbáltam.Sokat néztük egymást de kezdeményezni egyikünk sem mert,ezért én léptem.Elhivtam 1 üditőre de visszautasitott arra hivatkozva,hogy van valaki aki tetszik neki de az nem én vagyok.Teljesen összezavarodtam.Ám felfogtam a dolgokat és béken hagytam a lányt habár annak ellenére ha megláttam az udvaron vagy valahol máshol a szivem mindig hevesen vert.
Eltelt némi idő és tulajdonképpen én sem tudom hogyan de újra beleszerettem.Ismét voltak apró jelzések és kis idő múlva elhivtam valahova de ismét visszautasitott ám akkora már nyilvánvaló volt,hogy van barátja.Gyakran láttam telefonon beszélgetni és smst irogatni innen pedig a hülye ember is megérti,hogy pasi van a dologba.Ekkor végképp lemondtam arról,hogy valami lehet én és ő közte.Persze azért még mindig hevesebben dobogott a szivem utánna viszont mostmár teljesen tudatos dolog előttem,hogy semmi esélyem nincs.
Lehet csak épp rosszkor léptem be a képbe és másképp lehetett volna valami de ezt mostmár nem fogom megtudni.Azzal,hogy véget ért a suli az következett be,hogy nem látom többet addig viszont néha néha rá gondolok főlleg akkor ha valami szerelmes számot hallgatok vagy valami hasonlók.Úgy tartják az idő mindent begyógyit...ez 8 hónapja tart és semmi javúlási eredménye sincs.
Ám azóta én is nagyon kicserélődtem.Már nem vagyok a régi.Nem szoktam kijárkálni a barátokkal.Legtöbbször csak itthon ülök és unatkozom.Nincs kedvem semmihez és mintha valami fogyókurán lennék olyan iramba veszitem a súlyokat magamról.Nem tudom ez kapcsolódhat a fentibb dolgokhoz de szó mi szó,hogy ezek azóta jöttek elő mióta megtörténtek az elmondott fenti dolgok.
Nos köszönöm mindazoknak akik ezt végig elolvasták.Hosszú rágodás kellett ahoz,hogy ezt mind leirjam és megosszam veletek.Nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy aki vegigolvasta legyen szives válaszoljon is.
Köszönök mindent
Mindenkinek voltak ilyen dolgai tinikorában.. A legegyszerűbben úgy tudsz rajta segíteni, ha mindig lefoglalod magad valamivel, elmész haverokkal ide-oda. Bulizzatok (nem részegen fetrengést értek ez alatt :D ), menjetek strandra, legyetek együtt, élvezd a nyarat, ismerkedj, aztán nem is fogsz rá gondolni lassan.
Könnyű mondani? Én is sokszor keresztülmentem ilyesmi szituációkon, és amiket fent írtam, rajtam segítettek.
A lényeg, hogy ne gubbassz otthon, és rágódj a dolgokon, mert akkor csak rosszabbul fogod magad érezni. :)
Aranyos kis történet egy tiniszerelemről, ami plátói maradt....:(
Sajnos ez egyáltalán ne lesz egyszerűbb! Jobb lesz, de egyszerűbb semmiképp!
a szerelem miatt fogysz el mint valami átkozott. ( bocsi a kifejezésért ) Sajnos én is hasonló cipőben jártam, de adja a jó Isten hogy soha ne legyek szerelmes. Nagyon szeretek enni , sportolni és ez a "plátói szerelmes " dolog csak kikészít. Ezen rágódom :( tanulásba, mind a sportban is hátrál. Felejtsd el, majd rájössz hogy 100 meg 100 szebbnél szebb lány van még rajta kívül , de jól tudom most csak őt tartod a legjobbnak! :) Menjél haverokkal bulizni , iszogatni és meglásd jobb lesz :)
Én is így tettem ! :) Kitartást
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!