Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam a volt barátomon?
Figyelt kérdés
4,5 hónapot jártunk,aztán szakított velem.Nagyon szeretem és rettenetesen hiányzik.Tanács?2012. júl. 7. 01:31
11/18 anonim válasza:
Ha biztos, hogy nem szeret akkor sajnos kár erőlködni... :/
Majd jön valaki aki megbecsül, csak ki kell várni. ;)
12/18 A kérdező kommentje:
köszi:)))!!
2012. júl. 7. 01:54
13/18 anonim válasza:
Mindig van más aki jobban szeret meg fordítva is :) idővel .
A másik válaszónak meg minden jót kívánok !! :) :s persze a kérdezőnek is =)
14/18 A kérdező kommentje:
de ha egy helyen vagyunk bulin,sokszor utánam jon,elofordult az is,hogy megcsokolt.. nem értem:(
én is minden jót kívánok!xˇ)
2012. júl. 7. 02:00
15/18 anonim válasza:
Köszönöm a jókívánságokat! :)
Bulin megy utánad meg megcsókol? Vigyázz vele ha nem szeret...ha csak szexelni akar akkor semmiképpen ne hagyd magad. Nem éri meg! Meg fogod bánni mert utána még rosszabb lesz! :/:/
16/18 A kérdező kommentje:
nem szexeltunk akkor sem,amikor egyutt voltunk,szuz vagyok:)
2012. júl. 7. 02:19
17/18 anonim válasza:
Ha nem szeret és tudod, hogy nem lesztek többet együtt, akkor zárd le magadban. Gondolj arra, hogy mostmár vége, az életet pedig élni kell tovább mert nem áll meg. Az idő segíteni fog. Kösd le magad minél jobban, hogy ne legyen időd gondolni se rá. Járj strandra, sportolj, olvass, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz. Fejleszd magad. Itt mindenfélére gondolok: testedzés, hajápolás vagy új frizura, arcápolás, tanulás, művelődés, látókör szélesítése. Azzal, hogy érzed fejlődsz, az önbizalmad is növekedni fog, és ezzel máris jobban fogod érezni magad. Tűzz ki célokat magad elé, hogy sikereket érhess el. Foglalkozz magaddal, szerintem az a legfontosabb, az igazi pedig el fog jönni. És minél jobban fejleszted magad, annál többet fogsz tudni nyújtani neki. 25/n
18/18 A kérdező kommentje:
:))))koszonom szépen:)
2012. júl. 7. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!