Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám túltenni magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám túltenni magam a volt barátomon?

Figyelt kérdés
4,5 hónapot jártunk,aztán szakított velem.Nagyon szeretem és rettenetesen hiányzik.Tanács?

2012. júl. 7. 01:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%

x'DD jót nevettem! :)

Egyébként szerintem csinálj neki szentélyt, kidolgozva meg minden, és törd szét. Vagy mondd el neki. Féltékennyé ne tedd, az hülyeség.

2012. júl. 7. 01:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Velem 3év után szakitott barátnőm . És nagyából (nem teljesen) egy másik lány segített . Vagyis próbáld meg mással
2012. júl. 7. 01:35
 3/18 A kérdező kommentje:
nem tudnám mással
2012. júl. 7. 01:36
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát nem könnyű tudom , de legalább próbáld meg hátha .
2012. júl. 7. 01:38
 5/18 anonim ***** válasza:

4,5 hónap után nem tudnád mással? Ha nem szakítottatok volna megérteném..

Nekem 2009 őszén barátnőm elhunyt agyvérzésben 19 évesen, 31 hónapos kapcsolat után......na én egyszerűen nem tudom elképzelni mással......

23 F

2012. júl. 7. 01:41
 6/18 A kérdező kommentje:
:O SAJNáLOM!:/
2012. júl. 7. 01:43
 7/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm. De nem sajnáltatni akartam magam.

Van még esély, hogy összejöjjetek amúgy?

Ha meg nem jöttök össze jönni fog más akit mégjobban fogsz szeretni. :) Az idő mindent begyógyít valamit gyorsan van amit lassabban. :) Fel a fejjel majd rendbejön minden. :)

2012. júl. 7. 01:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Júj :/// sajnálom :/ volt mit átélned :/
2012. júl. 7. 01:45
 9/18 A kérdező kommentje:

nem,mert nem szeret:/

tudom,hogy nem sajnáltatni akartad magad:))))

2012. júl. 7. 01:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Elfogadtam, hogy ez van, de még nem tettem túl magam rajta. Talán majd idővel! :)
2012. júl. 7. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!