Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a pasitok 2 lakalommal is azt mondaná előttetek másik csajra hogy hmmm de jól nézki? '
Mint pasi nem értelek. Mit izgat? Veled van, nem? Attól még nem szúrták ki a szemét. Ha előtted meri mondani, az azt jelenti, hogy bízik benned, és nem fogsz hisztizni baromságokért.
...tévedett?
1. ha ugyanarra a csajra többször, akkor azt, h bejön neki és nagyon nem esne jól.
2. tetszik a stílusa és így akar üzenni, h én is öltözködjek ilyen csinosan
3. tapintatlan bunkó, hogy folyton más nőket dicsérget
hirtelen ennyi jutott eszembe. de tényleg nem esne jól.
Komolyan nem értem, hogy ezzel mi a gond. *vakarja a fejét*
Kétszer mondta? Atyaég! Ez már azt jelenti, hogy nem tetszel neki, és kevésre tart, és megcsal, és egy bunkó f*sz!
Kétszer mondta, mert kétszer figyelt fel a jelenségre. Pont. Nem kell mindig mindenbe minden belemagyarázni. Ha rosszul esett, említsd meg neki, hogy diszkrétebben fejezze ki a tetszését.
Szerintem a srác nem bántani akart ezzel, hanem egyszerűen csak csinosnak találta a lányt, és úgy gondolta, hogy álltok úgy, hogy ilyesmit ki lehessen mondani.
Legközelebb jegyezd majd meg te is előtte, hogy xy de jól néz ki most. Figyeld a reakcióját. Ha kiakad, akkor mond meg neki, hogy neked is rosszul esett a múltkor mikor a csajszit dícsérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!