Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan a ferfinak rogton egy masik no gyogyir, orvossag lehet? Miert?
Ez h*lyeség. Én ismerek olyan csajt, aki egy másik kapcsolatba temetkezett (nem lett jó vége, nem figyelt rám :P)... Ez egy alapvető emberi h*lyeség, amit vagy tudsz kezelni, és egy ideig egyedül vagy és átgondolod a dolgaidat, vagy nem, és szétbulizod (b.szatod, b.szod) magad.
F/16
Az exemrol lenne szo, aki par napjara ra mar egy masik novel volt, hetvegenkent buli es pia ahova ot is vitte.. Mikozben en meg mindig szerettem:(
Az egyik baratom mondta, hogy valoszinu hogy orvossag szamara ez, de nem tudom hogy elhigyjem neki vagy csak meg akart nyugtatni...
27l
Nem lehet, hogy e miatt a nő miatt szakított veled? Vagy te dobtad őt? Ez komplikáltabb akkor, mert több mindentől függenek a reakciók...
(első voltam)
Akkor ne búsulj miatta :) Próbáld meg lefoglalni magad valamivel, olvasással, zenével, vagy menj el kirándulni, sétálni (ha nincs ilyen meleg :D) És ne törődj vele... lehet téged is akar nyúzni ezzel, vagy csak kiélvezi a dolgokat. Sok sikert :))
(még mindig első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!