Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy ez nem megy?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel 2x találkoztunk, a második alkalomnál már smároltunk is . Mármint én nem akartam de addig nyomult hogy nem tudtam megszabadulni sehogysem -.-"
Az a gáz, hogy ő nagyon szerelmes belém de én nem érzek iránta barátságnál többet + vannak különböző okok amiért nem járnék vele, ő mégis azt hiszi, hogy a smárolással már járunk és hogy én is milyen marha szerelmes vagyok belé...
Hogy mondjam meg neki hogy ez felejtős? Megőrülne szegény.....
én nem akartam hogy így süljön el a dolog :(
De nem fogok olyannal járni akit nem szeretek és nem is fogok tudni szeretni.....akármilyen hihetetlenül is hangzik.
18/L
2012. júl. 4. 08:11
11/13 anonim válasza:
Mondd neki, hogy nem kéreted magad, hanem komolyan nem érdekeled, mint pasi. Csak légy határozott, mert ha félelmet mutatsz, ő azt bizonytalanságnak vesz, és tovább nyomul. Ha nem veszi a lapot, akkor fordulj meg, és hagyd ott abban a pillanatban, és ne találkozz vele.
12/13 anonim válasza:
Küllemre mennyire tetszik?Gondolom ùgy sem az igazi...
13/13 A kérdező kommentje:
helyes arca van, ennyi..... más nem tetszik rajta
2012. júl. 4. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!