Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 1992-es születésű srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 1992-es születésű srác mellé mennyire "illik" egy 1997-es születésű lány?

Figyelt kérdés

Én lennék a srác, 19 éves vagyok egyelőre, de nem sokára töltöm a 20-at és egy nagyobb haveri körön keresztül megismertem egy lányt, aki nem rég töltötte a 15-öt.

Sokat beszélgettünk és kiderült, hogy nagyon sok közös van bennünk stb., de egyelőre nagyon dilemmázok a dolgokon, mert azért mégis csak két teljesen külön életkor.

Szerintetek működhet?

Esetleg van hasonló tapasztalatotok?

A válaszokat előre is köszönöm!

19F, 15L

2012. júl. 3. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Nézem a csillagállást!

Lomini voltam sziasztok

2012. júl. 3. 15:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, nem jóslásra szeretnék hagyatkozni! :)
2012. júl. 3. 15:09
 3/15 anonim ***** válasza:

Ja, 15 évesen próbáltam felszedni egy 20 éves srácot.

Hát nekem nem jött össze, és hosszú évekre lelki nyomorék lettem miatta. :)

De hálistennek a kamaszkor elmúltával rájöttem, hogy nem is volt olyan ultrafantasztikus, mint amilyennek gondoltam. :)

És 20 évesen már teljesen megértettem, hogy miért nem akart járni velem, nem voltam hülye, vagy ilyesmi, de bőőőőőven sokkal éretlenebb voltam, szimplán mert fiatal voltam, mint ő. Most is öt évvel idősebb a barátom, de most azért jóval másabb, de még így is érződik néha a korkülönbség, nemhogy tizenévesen.

21L

2012. júl. 3. 15:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Működhet. A lányok korábban érnek. De azért ne számíts "érett nőre". És főleg ne is kezeld úgy.
2012. júl. 3. 15:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Működhet a dolog, bár annyit írtál csak a csajról, hogy 15 éves.

Ha érett a korához képest, akkor kezeld úgy, ha nem az, akkor meg ne használd ki, bár barátkozni nem árt vele sem, pl bemutat majd idősebb baránőjének, vagy ilyesmi! Sok sikert.

2012. júl. 3. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
bameg milyen évet is írunk??
2012. júl. 3. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Értelmes srácnak tűnsz, legalábbis a fogalmazóképességed és a hozzáállásodból ítélve. Csak az nem biztos, hogy a csaj is ennyire értelmes és érett lesz-e hozzád. De szerintem ha tényleg komolyabb, értelmesebb lányról van szó, akkor ez a korkülönbség nem akadály.

egy veled egyidős lány

2012. júl. 3. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan működhet. Köztem meg a párom közt 7 év van és már több mint egy éve együtt vagyunk. Én 17 ő 24 éves .
2012. júl. 3. 19:43
 9/15 A kérdező kommentje:

Nyilván magamat nem tudom megítélni, de a jegyeim és egyetemi tanulmányaim alapján értelmes srácnak mondanak. :)

A gondok ott vannak, hogy több, mint másfél éve szakítottam az előző barátnőmmel, aki 2 hónappal idősebb volt nálam, erre a fent említett leányzóval körülbelül olyan érzésem van, mint akkoriban és ez nagyon jó, csak mégis ez az életkor különbség ...

2012. júl. 3. 22:02
 10/15 anonim válasza:
mint amennyire a fagyira drazsé
2012. júl. 4. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!