Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 hónapig kilehet birni s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapig kilehet birni s szerelmünk nélkül?

Figyelt kérdés
Tehát ha pl elmegy dolgozni....

2012. júl. 3. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:06

Nem csak, hogy ribanc, ronda, de még fogyatékos is vagy.

Miből szűrted le, hogy egyedülálló?? Mondott ilyet..?? Istenem...

2012. júl. 3. 14:10
 12/16 A kérdező kommentje:
attól is félek, hogy minden nem lessz olyan mint volt...
2012. júl. 3. 14:13
 13/16 okoska31 ***** válasza:

ma 14:06

nem maradtam együtt valakivel csak azért, hogy legyen mellettem valaki.

tudok gondoskodni magamról, és nem félek az egyedül léttől.

Ha minden kommentemet olvasod, nem csak egyet-egyet, akkor láthattad, hogy 6 éves kapcsolat (is) van mögöttem.

De -Veled ellentétben - tudtam magamon mindig uralkodni, és nem csaltam meg a barátnőimet. Mert nem visz rá a lélek, és mert tisztelem őket ennyire, meg az érzést, amit én is tápláltam irántuk.

Önmagadat sem tiszteled eléggé, hogyha szerelmes vagy, de a testi szükségleteid miatt képes vagy mással lefeküdni ahelyett, hogy megoldanád, hogy valamilyen formában (telefonon, skypon, stb.) a szerelmeddel "feküdj le".

2012. júl. 3. 14:20
 14/16 okoska31 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Neked is válaszolok:)

Két irányban változhat, és lehet másképpen. Persze, el is távolodhattok egymástól, de meg is erősödhet a ragaszkodás a másiktól, mert kipróbáljátok, hogy milyen a másik nélkül.

Márpedig ha tényleg szeretitek egymást, és tartjátok a kapcsolatot, akkor hamar elmegy a 2 hónap, és megerősödik a kapcsolat.

2012. júl. 3. 14:21
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat.valaki hasonló cipőben járt már?
2012. júl. 3. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én voltam ilyen helyzetben.Sőt,volt,hogy többet is ki kellett bírnunk.Amikor csak tudtunk beszéltünk.Telefonon mindennap pár percet.Sms napközben.Amikor csak tudtunk leültünk msnezni...Maximálisan megbíztunk egymásban,és éreztük egymás szeretet.Volt,hogy sírtunk is a telefonba...A szeretkezés nem hiányzott annyira,mint az ölelés,simogatás és a gyengédség...De azért olykor-olykor megesett,hogy huncut dolgokat mondtunk egymásnak.;-)

Nagyon sok lelkierőt kívánok hozzá nektek!

26/N

Okoska,Neked pedig külön gratulálok,hogy intelligensen kezelted az első válaszolót!A privát véleményemet én is megalkottam róla,mint sokan mások.

2012. júl. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!