Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a szerelmünk megmaradjon és ne távolodjunk el egymástól?
Szia!
Ismerős helyzet sajnos. Én is tanulok, nyelvórákra járok, párom pedig reggeltől estig dolgozik. Emellett a ház körüli teendők (tüzifaaprítás, pakolás, takarítás stb) minden nap plusz terhet jelentenek, 1-2 óra elmegy velük. Mire ágyba kerülünk hullák vagyunk.
Ezt mi így oldottuk meg: reggel felkelünk, közös reggeli, híradót közbe nézzük, hallgatjuk, beszélgetünk, mi a terv mára.
Míg dolgozik és van időm, én rendet rakok, megcsinálom helyette amit meg tudok, hazajön, tüzifát felaprítja, majd esetleg közösen lezuhanyzunk :) vacsora alatt beszélgetünk, romantikázunk, este pedig ha van egy fél óránk, vagy nem vagyunk fáradtak akkor is össze tudunk bújni. Gyors körre csak de hát ez van :)
22/L, párom 26
ma 11:28
Ez az hogy én beszélgetnék és tudom hogy fontos,de ő nem akar,nincs kedve hozzá,nyűgös,feszült,ideges,ugrik mindenre nem tudok rá hatni,ezért próbálom úgy felfogni hogy a jövőnk miatt tesszük,de e teljesen depis leszek amikor így ellök magától és még jobban magamba zuhanok,most nekem van egy kis szabad időm és csak ülök és nézek ki a fejemből és teljesen magam alatt vagyok és már azon imádkozom hogy májusig húzzuk ki valahogy mert már az örület határán vagyok és befogok dilizni,plsz nekem sem ártana elmennem dolgozni de vagy 30 helyre beadtam és válaszra sem méltattak,kész vagyok teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!