Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit kezdenétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kezdenétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyam társam és egy ideje egész jóban vagyunk.Kevés barátja van ezért egy félévvel ezelőttig teljesen elkerülte a figyelmem és amúgy is olyan típus akire a szülő azt mondja,hogy kerüld. Mindig feketében jár a haja javarészt eltakarja az arcát és mindig kimarad a nagyobb bulikból.És én azt hiszem belezúgtam,de teljesen.Nem az álom csaj,annak ellenére,hogy nagyon jó alakja van és az arca is egész szép.Eddig egész jól mentek a dolgok,már azon voltam,hogy elhívom randira mikor hallottam,ahogy kioszt valakit telefonon,hogy egy pár alkalom még nem kapcsolat. ÉS a másik ami zavar,hogy általában tömény cigiszag és néha részegen jön még suliba is,amit nem veszel észre ha nem ismered. A tanárok csak azért tűrik meg,mert emellett rettentően okos és versenyeken szuperül szerepel.

Szerintetek van értelme kezdeményezni?

2012. júl. 3. 10:46
1 2
 11/11 Ájron ***** válasza:
Az nagyon romantikus lenne ha meg tudnád gyógyítani... Szegényt tuti érte valami. Én tuti bepróbálkoznék nála...
2012. júl. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!