Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit kezdenétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kezdenétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyam társam és egy ideje egész jóban vagyunk.Kevés barátja van ezért egy félévvel ezelőttig teljesen elkerülte a figyelmem és amúgy is olyan típus akire a szülő azt mondja,hogy kerüld. Mindig feketében jár a haja javarészt eltakarja az arcát és mindig kimarad a nagyobb bulikból.És én azt hiszem belezúgtam,de teljesen.Nem az álom csaj,annak ellenére,hogy nagyon jó alakja van és az arca is egész szép.Eddig egész jól mentek a dolgok,már azon voltam,hogy elhívom randira mikor hallottam,ahogy kioszt valakit telefonon,hogy egy pár alkalom még nem kapcsolat. ÉS a másik ami zavar,hogy általában tömény cigiszag és néha részegen jön még suliba is,amit nem veszel észre ha nem ismered. A tanárok csak azért tűrik meg,mert emellett rettentően okos és versenyeken szuperül szerepel.

Szerintetek van értelme kezdeményezni?

2012. júl. 3. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hátha.Nem veszíthetsz vele semmit.
2012. júl. 3. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér én mondjuk sajnálom hogy okos kiscsaj és tönkreteszi magát de reméljük kinövi :)
2012. júl. 3. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér!
2012. júl. 3. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Én megpróbálnám, de egy ilyen lány egyszer majdnem idegileg teljesen tönkretett. Szerintem ha összejössz vele helyre tudnád tenni a viselkedését és kitudja mi lesz belőle. Egy próbát megér de jobb ha vigyázol ne hogy kihasználjon meg meg alázzon.

Én jártam már egy ilyen stílusú lánnyal amikor megismertük egymást még nem zúgta bele egyszer egy ilyen haverokkal lévő kerti bulira jött el ő is mert egyik haveromnak volt a szomszédja és elhívta szintén kevés barátja volt de azért mindig volt vele valaki. Amikor már kellően összebarátkoztunk belé estem és akkor sajnáltatta magát mert sosem volt barátja, de elfogadott engem. Elég sokáig jártunk kb fél évig teljesen dúlt a szerelem szinte 1-2 napnál nem bírtuk tovább egymás nélkül. Aztán ugye jött az a tervem hogy kicsit kizökkentem a stílusából és egy normális nőt faragok belőle mert valljuk be elég igénytelen volt jóm alakja volt meg szép volt csak néha büdös volt meg semmit nem adott magára. Ezen változtattam szépen kezdett kikupálódni nagyobb önbizalma lett és még sorolhatnám, de aztán rájött arra hogy engem simán kitud használni, és szépen lehúzott engem mint anyagilag és lelkileg is tönkretett mert az utóbbi 1 évben csak játszott az idegeimmel mivel én kicsit kikupáltam és még nagyobb bomba nőt csináltam belőle más pasikra mászott rá mert kihasználta a helyzetet és csúnyán átvert. Anyámék kedvelték a lányt de őket is eléggé megbántotta.

Ezzel a kis történettel nem el ijeszteni akarlak, csak inkább figyelmeztetni hogy nagyon nagyon figyelj oda, mert képesek kihasználni.

2012. júl. 3. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
én megfarkalnám jó keményen
2012. júl. 3. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egy próbát mindenféleképp megér, hátha kicsit helyre tudnád rázni.

Azonban figyelj arra hogy ne használjon ki, és hogy azért ne tegye tönkre az idegeidet...

de a legrosszabb esetben támogatom az utolsó hozzászóló ötletét :D

2012. júl. 3. 11:14
 7/11 A kérdező kommentje:

10:58-nak

Ilyen probléma nincs vele tiszta betegesen,mint minden orvostanhallgató.

És rendben van tehát a haja le van vágva tiszta meg minden,csak a fazon olyan,hogy takarja az arcát.

Amúgy meg nem azt mondtam,hogy büdös hanem ,hogy cigiszag,de ezen kivűl a parfümje is érzik.

Te meg utolsó gondolom olyan vagy,mint a nagyapám,ráindulsz mindenre ami él és mozog ,mert különben észre se vesznek.

2012. júl. 3. 11:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti bocsánat.
2012. júl. 3. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem is próbáld meg,mert ha úgy alakul még változhat is jó irányba!
2012. júl. 3. 11:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Holnap moziba megyünk pár osztálytárssal és őt is sikerült meggyőzni,hogy jöjjön,szerintem bepróbálkozhatok egy találkával?
2012. júl. 3. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!