Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen számotokra a tökéletes nő? (komoly válaszokat várok)
ti mit szerettek? ha a lány hűvös és kissé távolságtartó, vagy ha kedves és közvetlen? ha könnyen odaadja magát, vagy ha harcolni kell érte? ha kiáll az igazáért, vagy ha meg kell védenetek? ha féltékeny, vagy ha úgy gondolja, "akit vihetnek, az nem is kell"? aki néha hisztis, néha bújós, néha gyengéd, néha pedig vadmacska, vagy aki mindig ugyanolyan? stb
esetleg filmszerepeket is mondhattok :)
18L
> ha a lány hűvös és kissé távolságtartó, vagy ha kedves és közvetlen?
Ha kedves és közvetlen.
> ha könnyen odaadja magát, vagy ha harcolni kell érte?
Ha könnyen odaadja magát.
> ha kiáll az igazáért, vagy ha meg kell védenetek?
Ha kiáll az igazáért.
> ha féltékeny, vagy ha úgy gondolja,
> "akit vihetnek, az nem is kell"?
Az utóbbi.
> aki néha hisztis, néha bújós, néha gyengéd, néha pedig
> vadmacska, vagy aki mindig ugyanolyan?
Aki mindig ugyanolyan.
Nehéz ezt megválaszolni, mivel az emberek nem feketék vagy fehérek.
Legyen közvetlen, ne adja magát könnyen, ugyanakkor "harcolni" se kelljen érte. Miért harcolnék, mikor neki is ugyanúgy érdeke megismerni engem, mint nekem őt? :)
Jó, ha ki tud állni az igazáért, de inkább csak az a lényeg, hogy legyen igazságérzete. Ha nem mer kiállni magáért, mert mondjuk így nőtt fel, vagy egyszerűen feleslegesnek tartja, akkor az sem gond.
A féltékenység a bizalomy hiánya. Vagy magunkban, vagy a másikban való bizalomé, igazából egyik eset sem jó, de nem adnék okot neki a bizalmatlanságra.
Legyen érzelmes, romantikus, bújós, az ágyban viszont előhozhatja a vadmacska énjét (vagy majd én előhozom :D).
Ne haragudj, de erre szerintem nincs válasz...
Én pl. beleszerettem egy lányba aki mindig más pasival kavar, már kétszer is megcsalta a barátját (nem velem), engem úgy kezel mint egy barátot, a jegyei rosszak, fél minden marhaságtól és stb.
Ennek ellenére tökéletesnek látom. Ezzel azt mondom hogy a tökéletesség relatív... Lehet, hogy nem Te vagy a tökéletes az egyiknek de élete végéig tudna szeretni a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!