Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
00 kérdése:
Van egy 11 éves lány aki nagyon tetszik nekem de félek megszólítani! Ezért csak ott mosolygok de meg nem szólalok. Mit tegyek hogy szeressen? (11 éves vagyok. )
Figyelt kérdés
Van egy 11 éves lány aki nagyon tetszik nekem de félek megszólítani! Ezért csak ott mosolygok de meg nem szólalok. Mit tegyek hogy szeressen? Segítsetek! (11 éves vagyok. )2012. jún. 30. 07:41
11/13 anonim válasza:
Énekeld el neki fluor-tól a mizut :DD
12/13 anonim válasza:
Na jó, ez gonosz volt. (Előző vagyok)
Nem akarok olyan lenni, mint a 16 évesek, akik fikáznak miket, 13-14 éveseket, hogy már pasizni/csajozni akarunk, de 11 évesen szerintem tényleg korai még. Még csak nem is vagy kamasz. De hogy a kérdésre válaszoljak: SZÓLALJ MEG. Beszélgess vele, legyél kedves és vicces, meg minden. Ha élőben nem vagy képes megszólalni, akkor ott az msn, skype, stb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!