Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
00 kérdése:
Van egy 11 éves lány aki nagyon tetszik nekem de félek megszólítani! Ezért csak ott mosolygok de meg nem szólalok. Mit tegyek hogy szeressen? (11 éves vagyok. )
Figyelt kérdés
Van egy 11 éves lány aki nagyon tetszik nekem de félek megszólítani! Ezért csak ott mosolygok de meg nem szólalok. Mit tegyek hogy szeressen? Segítsetek! (11 éves vagyok. )2012. jún. 30. 07:41
1/13 anonim válasza:
Szerintem neked aludni kellene még,nem pedig csajozni 11 évesen.Ilyen idős koromban az volt a legnagyobb bajom,hogy nem nézhettem a kedvenc mesém,nem pedig az,hogy tetszik valaki..
2/13 anonim válasza:
ahoz hogy szeressen,hivd el mesecsatornát bámulni,hátha van közös kedvencetek....... :))
3/13 galen malek válasza:
hívd meg fagyizni aztán közben mondd el neki hogy mennyire tetszik neked de amúgy 11 évesen tényleg még korai szerintem
4/13 anonim válasza:
Kicsit korai a dolog de menjetek sétálni beszélgessetek esetleg pizzázzatok mozizzatok :)
5/13 anonim válasza:
nagyon korai még a csajozás már bocsi :)
6/13 anonim válasza:
korainak korai, de milyen cuki már :DD
7/13 jin válasza:
Szerintem hívd el sétálni aztan közben meglátod ,hogy alakul és egy fagyizasra vigyel penzt
9/13 anonim válasza:
Én feleslegesnek tartom a te korodban a "csajozást", mert 99% hogy nem lesz hosszú távú kapcsolat.
A kérdésedre válaszolva pedig írj neki szerelmes levelet ha nem mered neki személyesen megmondani.
10/13 ninjagh válasza:
Jézusom 11 évesen!!! mond neki:hé kislány gyere b@szni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!