Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem akarom megbántani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy fiú akivel az elmúlt egy évben elég sokat beszélgettünk és úgy gondolom, barátok lettünk. Az a probléma, hogy ő többet érez, nekem viszont ez "csak" barátság. Tisztában vagyok azzal, hogy a barátságunknak ezzel vége lesz, de mindenképpen meg kell ezt vele beszélnem... Hogy csináljam? 16/l

2012. jún. 29. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy kezdesz neki, úgy is fájni fog, de jobb előbb túlesni rajta. Csak mond el neki őszintén, hogy szereted őt de csak mint barát és te nem szeretnél tőle többet. Lehet jobb lenne ha nem találkoznátok egy darabig amíg ki nem szeret belőled vagy passz a helyzet az, hogy ilyen dolgok miatt én sose barátkoztam fiúkkal mert ezek a dolgok elég kellemetlenek tudnak lenni.
2012. jún. 29. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Két éve nekem is volt egy fiú... szegény már 3 éve belém volt esve, és közben nagyon jóban voltunk. Amikor kezdett szín derülni a dologra, én egyik nap suli után ott maradtam vele kettesben a teremben, és mindent elmondtam neki. Azt, hogy miért nem, hogy attól még nagyon szeretem, hogy nem vagyok készen egy ilyen kapcsolatra (akkor lettem 13, és tényleg nem voltam elég érett hozzá). Legyél vele őszinte, és mindenképp csak ketten legyetek, hogy ne legyen neki még kellemetlenebb.

Ha igazi barát volt eddig, és a ha úgy mondod el neki, hogy amikor később a szemedbe néz nem az jut eszébe, hogy "én szerettem ezt a lányt, de kevés voltam neki", akkor nem lesz baj a barátsággal. Sok sikert, lény kíméletes, de őszinte.

2012. jún. 29. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazad van... Megmondom őszintén, eszembe se jutott, hogy neki ez többet jelenthet barátságnál, ha tudtam volna, tuti nem így csinálom. Most meg muszáj lesz elmondanom, nem mehetek így bele kapcsolatba, mert az végül mindkettőnknek még rosszabb lenne. De nagyon rossz lesz.
2012. jún. 29. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és mi még mindig elválaszthatatlan barátok vagyunk:) (előző voltam)
2012. jún. 29. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy mi is így tudunk majd maradni...
2012. jún. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!