Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanyi vagyok 9454 kérdése:
Nagyon fáj a szerelem! Miért?
Figyelt kérdés
első osztálytól kezdve vele jártam iskolába és most ballagtunk el tartottam egy bulit és ő is itt volt kicsit bepiáltunk én is ő is bementünk a szobába elkezdtem puszilgatni az arcát és valahogy megkérdeztem hogy megcsókohatom e erre ő oda hajolt és megcsókolt.amikor mindenki elment ő itt aludt nálam csk ő és velem a szobámba smároltunk este... reggel összebujva keltünk fel és nagyon jó volt ezt érezni mikor elment szomorú lettem és rá egy hétre találkoztunk de nem volt semmi.(jah és neki van pasija egy nállam sokkal tapasztaltabb srác)ti mit tennétek segítsetek ő azt mondja hogy szeret engem de már lassan belehalok ebbe mert én ilyet nem éreztem még remeg a lábam mikor vele vagyok libabőrzök és folyton makogok mekegek nagyon fura érzés segítsetek mit tegyek?2012. jún. 27. 22:20
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Ne szalaszd el öreg! Míg élsz bánni fogod! Legalább próbáld meg!
3/12 anonim válasza:
ilyen a szerelem:) szerintem ha megcsalja a barátját akkor nem minden oké köztük, kérdezz rá konkrétan hogy fog-e valaha szakítani vele miattad..azért neki se lehet könnyű, nagyon rossz érzés két embert szeretni, biztos össze van zavarodva.
4/12 A kérdező kommentje:
meg kérdeztem és azt mondta hogy ne akarjam hogy balhé legyen és hogy minnél hamarabb szakítsanak :( egyre jobban fáj mindenem és áhh most is levelezek vele :(
2012. jún. 27. 22:31
5/12 anonim válasza:
Kellesz a csajnak, csak a pasija egy barom és fél szakítani vele. Ne hagy kihűlni a parazsat! ;)
6/12 A kérdező kommentje:
ezt nagyon jól esik hallani..!!!
2012. jún. 27. 22:44
7/12 anonim válasza:
biztos jólesik ilyet hallani de hidd el hogy ha sokáig hitegeted magad és utána esel pofára, sokkal rosszabb lesz:(
8/12 A kérdező kommentje:
én is ugyan erre gondoltam de nem akarok negatívan hozzá álni szóval még próbálkozom és meglátjuk amúgy kérdeztem tőle hogy többet akar e mint barát ? és azt mondta hogy erre nem akar válaszolni majd megtudom ha találkozunk erre én nagyon szerelmes vagyok beléd erre ő :O hogy milyen édes vagyok meg hogy nem gondolta volna hogy et érzem :D
2012. jún. 27. 23:27
9/12 anonim válasza:
A csajnak tetszett az este de semmi több! Keress magadnak másik lányt! Csak az intim helyzet miatt vagy így belezúgva! Addig kopj le róla míg a fiúja be nem töröl neked egyet! :D
28F
10/12 anonim válasza:
Már nem azért, de a szüleid nem voltak otthon?
Én is most ballagtam, de.mi akkor étterembe mentünk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!