Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek strandra menni vele, vagy mégse? Segítség!
igen, hát a csíkokkal már nincs mit tenni :( el kell fogadni , hogy ez van. Baromi sok embernek vannak ilyen gondjai ám, de hát valakinek ilyen a bőre, valakinek rugalmas és sose lesz csíkja, még terhesség után sem. Amúgy nem érdemes ilyeneken parázni, tudom könnyű mondani, de tényleg így van. Az a fiú téged teljes mértékben elfogad olyannak, amilyen vagy :) és tökéletes nő/férni nincs, mindenkinek van valami apró kis szépséghibája.
Jó szórakozást nektek! ;)
21/l /utolsó voltam/
szerintem menj nyugodtan! tényleg ne parázz emiatt! :)
5. te akkor gyere énvelem strandra. ha az kell h vki megfürdessen kicsit a medencében :D amúgy sajnálom.
Ugyan már!Tegnap láttam egy tényleg nagy fenekű nőt,volt narancsbőr meg minden,kint az utcán a házuk előtt,egy falatnyi kis gatyában fél feneke kint volt és esküszöm jól állt neki!
Go to the beach son!
"szóval, a barátommal lassan 1 hónapja vagyunk együtt. nagyon szeretjük egymást"
na ennél tovább nem is olvastam!xD
Menj :D Ha nem tetszenél neki, nem lenne veled :) Én is elég szégyenlős vagyok.. nem vagyok túlsúlyos, de én nem látom az alakom jónak.. barátomnak viszont bejön, és rájöttem hogy kár ezen parázni :)
Ja és igen, ha fogyni akarsz, ne koplalj, hanem sportolj valamit :) ( + esetleg dobd a nagyon cukros/zsíros ételeket/italokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!