Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek strandra menni vele, vagy mégse? Segítség!
menj!!!!!!!mi miatt aggódsz?hogy nem fogsz tetszenineki? mert ha ez igy lenne, biztos nem járnátok
...o most úgy irigyellek, nekem semmi gond nincs a testsúlyommal, de már nem vagyunk együtt barátommal:( pedig úgy szeretem volna nyáron strandra menni vele...
Már tetszel neki, ne görcsölj ezen. Az viszont kiábrándító, mikor az ember barátnője ezen görcsöl. Komolyan, az ŐRÜLETBE LEHET VELE KERGETNI BÁRMELYIK PASIT.
Értelmetlen, felesleges, idegesítő hiszti.
Hagyd abba, és hidd el, a barátodnak úgy tetszel, ahogy vagy.
Ha nem vagy megelégedve a súlyoddal, akkor egyél kevesebbet, és mozogj többet, csak attól lesz jobb alakod. A koplalás nem segít, igaza volt valamelyik korábbi hozzászólónak. De miközben fogyózol is nyugodtan menj a pasiddal. Tetszel neki, és kész. Viszont ha egész nyáron nem mentek ki a strandra, mert a súlyoddal foglalatoskodsz, akkor biztosan megorrol rád.
Légy észnél, és hagyd abba a butaságot.
Irány a strand!!! :) nyugi már, tetszeni fogsz neki! Akkor azt képzeld el, hogy nekem a combom és a csípőmnél is csíkok vannak, mert túl gyorsan nőttem és szétrepedt a bőröm :( annyira nem feltünő, de most hogy szép barna vagyok, mégjobban látszik. Nah puff, persze én is aggódtam,hogy úristen így kinek fogok kelleni, de a párom ennek ellenére is szeret és a csíkokat is :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!