Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

21/L vagyok és 1,5 éve van egy barátom, nekem Ő volt az első és nagyon szeretem. Viszont kezdem úgy érezni, hogy ő nem szeret engem úgy ahogy kellene, csúnyán beszél velem, a külsőmet kritizálja...Nekem ezek hihetetlenül rosszul esnek, és nem tudok tenni ellene.

Tudom, hogy ha szakítok vele, akkor senkit nem fogok úgy szeretni mint Őt, hiába mondjátok hogy idővel lesz más...

Újabb szokása, hogy kritizálja az öltözékemet, a hajamat, a külsőmet, mindent...Eddig sem volt nagy önbizalmam, időbe telt, míg elfogadtam magam "ez vagyok én kész"..de ő szétcseszi teljesen ezt is.

Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, bombázó, meg hogy nálam ezerszer szebb lányok rohangálnak az országban, de mégis odafigyelek magara, de neki nem lehet megfelelni:/ Ajj...

2012. jún. 26. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele
2012. jún. 26. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi.Ez magáért beszél... Úgy pi*sán rugnám hogy a segge érné a földet tőlem jó távol... 25/?
2012. jún. 26. 20:21
 3/13 Csegi89 ***** válasza:
Ha így viselkedik nem valószínű, hogy szeret. Abban igazad van, hogy senkit nem fogsz szeretni úgy ahogy őt, hisz első csak egy van és arra mindenki emlékszik, DE bizony az könnyen megeshet (sőt szinte biztos), hogy valakit ennél is sokkal jobban fogsz szeretni.
2012. jún. 26. 20:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Úgy elfelejted majd mint a huzat. Teljesen lényegtelen, hogyan látod most ezt, ez nem oszt nem szoroz abban, hogy elfelejted-e majd. De te döntesz: könnyebb a kényelmes, megszokott, rég óta ismert szar érzést választani, mint az ismeretlen, új érzést, s maximális önbizalommal azt mondani, hogy nekem ezt kell tennem, teljesen mindegy, mi lesz.
2012. jún. 26. 20:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Edit: én már szerettem más sokkal jobban mind az elsőt. Ez egy nagy marhaság, ez az állítás. S csak azért találták ki, mert az emberek szeretik az okosnak látszó mondásokat.
2012. jún. 26. 20:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Ilyen önbizalommal nem kellenék senkinek

Meg ismerem a környéken élő fiúkat, nem hozzám valóak és csak szexelni akarnak...

2012. jún. 26. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy aki meg kedvel,bókol,és tényleg szeret téged,az sosem fog kelleni neked...:"/
2012. jún. 26. 20:29
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, hát ilyen még nem volt velem :/

Tudnám, hogy valaki szerelmes belém, kb nyakába ugranék örömömben

2012. jún. 26. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem rád értettem,nem terád. Csak általánosságban igaz...Hogy aki minket szeret,az sosem kell nekünk,avagy sosem vesszük észre...
2012. jún. 26. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdezted már tőle, hogy miért viselkedik így veled? Esetleg azt, hogy azért ilyen, mert szakítani akar
2012. jún. 26. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!