Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
21/L vagyok és 1,5 éve van egy barátom, nekem Ő volt az első és nagyon szeretem. Viszont kezdem úgy érezni, hogy ő nem szeret engem úgy ahogy kellene, csúnyán beszél velem, a külsőmet kritizálja...Nekem ezek hihetetlenül rosszul esnek, és nem tudok tenni ellene.
Tudom, hogy ha szakítok vele, akkor senkit nem fogok úgy szeretni mint Őt, hiába mondjátok hogy idővel lesz más...
Újabb szokása, hogy kritizálja az öltözékemet, a hajamat, a külsőmet, mindent...Eddig sem volt nagy önbizalmam, időbe telt, míg elfogadtam magam "ez vagyok én kész"..de ő szétcseszi teljesen ezt is.
Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, bombázó, meg hogy nálam ezerszer szebb lányok rohangálnak az országban, de mégis odafigyelek magara, de neki nem lehet megfelelni:/ Ajj...
Ilyen önbizalommal nem kellenék senkinek
Meg ismerem a környéken élő fiúkat, nem hozzám valóak és csak szexelni akarnak...
Kedves utolsó, hát ilyen még nem volt velem :/
Tudnám, hogy valaki szerelmes belém, kb nyakába ugranék örömömben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!