Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meg csal?
Figyelt kérdés
Segítsetek szerintem a barátnőm meg csal . Mikor mondtam neki bízom benne azt felelte hogy "ok" 2 szer is meg kérdeztem mind 2 szer ugyan az a válasz. Meg furán viselkedik néha mikor beszélgetünk facen olyan mint ha direkt veszekedést kezdene . Meg már 3 szor el ment bulizni nélkülem mert nem volt kedved el menni . Szüleinek úgy volt be mutat de már csak ki fogás mert dolgoznak . (logikus nem akkor visz oda mikor nincsenek otthon ) meg alig tesz valamit a kapcsolatunkért . És napról napra furábban viselkedik . És mikor facen beszélgetünk azt mondja zavar engem erre el megy pedig nagyon nem igaz mert akkor nem is mennék fel ha zavarna -.- De nem zavar! Meg programok nélkülem egyre több . Meg van pár dolga amit meg magyaráz de észre lehet venni mert kamu de nem szolok neki mert már unom mert mindig a végén én leszek rossz engem állít be rossznak mintha miatta vitáznák Szerintetek ?2012. jún. 26. 15:01
1/2 anonim válasza:
Szerintünk ritka szar a helyesírásod.
2/2 anonim válasza:
Ezt nem nekünk kell tudni, meg most szerintünk ... aki azt akarja, azt mondja, hogy megcsal, aki meg jóhiszemű, azt hogy nem... Ülj le a barátnőddel többet beszélgetni .. ;) Az lesz a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!