Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok màr ilyen helyzetben? Csalàd kontra pàrkapcsolat.
Együtt élünk a baràtommal és minden màsodik hétvégét (péntek délutàntol hétfö reggelig) a szüleinél vagyunk. Nemrég közöltem, hogy nekem ez egy kicsit sok, nem a csalàdjàval akartam együtt élni. Elmondta, hogy ne kényszeritsem vàlasztàsra, senki, igy én sem àllhatok közéjük és nem érti, mibajom van, eleget vagyunk együtt.
Azt mondta, hogy aki megprobàl a csalàdja és közé àllni annak nincsen esélye.
Szerintetek tulzoak az elvàràsaim? Ti mit tennétek a helyemben?
kissé nyers volt a srác...itt az a baj , hogy hétvégén amikor mind a ketten ráérnétek gondolom, és el tudnátok menni valahová vagy lazítani, édeskettesben tölteni 1-2 napot, pont akkor vagytok mindig a szüleinél...
én megpróbálnám a helyedben megbeszélni, hogy csak minden 2. héten menjetek.
ha ezt nem lehet megbeszélni, akkor jobb ha azon kezdesz el gondolkodni, hogy jobb lesz őt otthagyni....
jajj bocs elolvastam....úgy akartam , hogy menjetek szombaton és vasárnap gyertek haza és a 2 hetente lévő ottlét az nem vészes...
DE! Ha neked az nem jó és a párod meg a család mellett voksol akkor döntsd el, hogy te mit szeretnél ,és ezt így szeretnéd e.
NEM KÖTELEZŐ!
Ez azért nem a "családjával együttélés".
Viszont ha Téged zavar, akkor szerintem simán csak nézz be egy szombati pofavizitre - és ne aludj ott. Szervezz csajos programokat, foglald el magad, ennyi különlét talán nem is baj.
Elsö vàlaszolonak:
Havi kettö valoban nem olyan durva, én azt sokallom, hogy teljes egészében ott kell töltenünk a hétvégét. Nem egy délutàn, vagy egy nap, hanem egészében.
Lehet, hogy én vagyok önzö és ki akarom sajàtitani. :S
Màsodik vàlaszolonak: csak minden màsodik hétnem együnk, szoval nem minden héten.
Na az a helyzet, hogy külföldön élünk én még csak most jöttem ki hozzà és egyetlen baràtom sincsen itt, akivel csinàlhatnék valamit. A szülei kb 200 km-re élnek tölünk, az én szüleim 1000 km-re otthon (a többi ismerösömmel együtt). Ràadàsul most még ugy vagyok kint, hogy nincs munkàm, 1-2 hét mulva tudok elkezdeni dolgozni (igy anyagilag is függök töle, ha esetleg besokallnék nem is lenne miböl hazamennem :P).
Probàltam màr neki finoman elmagyaràzni, Isten ments, hogy elszakitsam a csalàdjàtol, de ö erre nagyon felkapja a vizet. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!