Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok màr ilyen helyzetben? Csalàd kontra pàrkapcsolat.
Együtt élünk a baràtommal és minden màsodik hétvégét (péntek délutàntol hétfö reggelig) a szüleinél vagyunk. Nemrég közöltem, hogy nekem ez egy kicsit sok, nem a csalàdjàval akartam együtt élni. Elmondta, hogy ne kényszeritsem vàlasztàsra, senki, igy én sem àllhatok közéjük és nem érti, mibajom van, eleget vagyunk együtt.
Azt mondta, hogy aki megprobàl a csalàdja és közé àllni annak nincsen esélye.
Szerintetek tulzoak az elvàràsaim? Ti mit tennétek a helyemben?
Mi így csináljuk, mert hányok az anyósomtól (ez külön posztot megérne)
Sosem mondtam a páromnak, hogy ne menjen. Ő megy amikor jónak látja, de én nem megyek vele. Vagy a saját családomat látogatom abban az időben, vagy barátnőzök, vagy egy pakolással az arcomon egy jó pohár rozéval csajos filmeket nézek. Isteni tud lenni :)))
11es vagyok, ergo ráérsz egész nap. A XXI. században a technika adott (fb) magyarok mindenhol vannak (ha nem beszélsz nyelveket), miért nem alakítasz ki kapcsolatokat? Aztán ha szerencséd van még barátra is lelhetsz. De nem az legyen, hogy senkihez ki se nyitod a szádat egész nap, aztán ha megjön az ember majomszertettel csüngsz rajta. Nyilván mit is tehetnél mást, hisz ő az egyetlen akihez hozzászólhatsz és aki hozzád szól.
Új kapcsolatok a kulcsa a problémádnak.
Vannak országok, népek, ahol kicsit máshogy állnak hozzá a családhoz, mint Magyarországon. Említetted, hogy 1000 km-re van a saját családod. Ebben az esetben például lehetsz Olaszországban - akkor irigyelnélek - ahol a család nagyon sok minden fölött áll! Sőt, ami azt illeti, a fordított ékezet egész nagy valószínűséggel arról árulkodik, hogy tényleg olaszoknál vagy. Ne nyűgként tekints a családjára! Befogadnak, ELfogadnak, saját maguk közül valónak tekintenek. 30 napból 4-5 az, amit velük kell töltened, a többit - hiszen munkád nincs - a pasiddal. Tekints erre úgy, mint amikor régen még egy pasival egymáshoz jártatok át aludni: egyik hétvégén te hozzá, a másikon fordítva. Akkor is ugyanennyi idő ment el a másik családjával!
21F
Nem olaszban vagyunk, de egyébként ök is magyarok, csak kijöttek. Tisztelem a csalàdjàt és tényleg nagyon kedvesek, befogadoak, anyukàja is nagyon segitökész (gondolom éppen emiatt nem érti a Pàrom sem, hogy mi a bajom). Én sajnos most az élösködö szerepét töltöm be, mivél még nem dolgozom. :P Pàrom dolgozik egész nap és este se sokmindent csinàlunk.
11-esnek: igazad van, valoszinüleg sok van abban, hogy nekem nincs itt kivel beszélni és csak Ö van nekem.
Kb màsfél honapja jöttem ki, azota nem voltunk a szüleimnél (1000km azért mégiscsak sok és dràga is). Velük webkameràzok heti pàr alkalommal. Nem is tudom... nem akarom megkötni a Szerelmemet az önzésemmel és butasàgok miatt sem akarom feladni a kapcsolatunkat (plàne mindössze màsfél honap együttélés utàn). Màsrészt elnyomni sem akarom önmagamat.
Elnézést az összevisszasàgért! Kicsit összezavarodtak bennem a dolgok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!