Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki tudja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki tudja, hogy mostani szerelme az igazi, és, hogy vele akarja leélni az életét? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Van itt olyan fiatal aki ezt már tudja? Biztos magában,hogy 1x a párja lesz a felesége/férje ?

Kicsit idősebbektől pedig azt kérdezném,hogy létezik igazi? Vannak itt emberek akik mondjuk 1 tiniszerelemből házastársi kapcsolatig jutottak? Van itt valaki akinek az első szerelme egyben az utolsó is? Hány éve vannak együtt?

Szerintem normális kérdés,ezért normális válaszokat is várok el. Beszélgessünk,mindenki kommentjét szivesen fogadom

18F

2012. jún. 25. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
mikor annyi idős voltam, mint te, akkor már éreztem. azóta már tudom, hogy ő az.
2012. jún. 25. 22:44
 2/6 Csegi89 ***** válasza:

Én pl. biztos vagyok benne, hogy a barátnőm az igazi (10 évvel idősebb tőlem). Jövő héten költözünk össze.

22F

2012. jún. 25. 22:44
 3/6 Hole Hunter ***** válasza:
Mindenki úgy indul neki egy kapcsolatnak, h az lesz az igazi...különben el sem kezdené. Én spec a harmincas éveim vége felé találtam meg azt a nőt, akivel sztem együtt is maradunk. A legfontosabb talán az elvárásoktól mentes, egymást elfogadó szeretet. Így igazából kompromisszumok is alig kellenek, mivel úgy vagyunk egymásnak tökéletesek (a tökéletlenségeinkkel együtt) amilyennek eleve megismertük a másikat. Mindez fűszerezhető sok-sok hülyüléssel, kedvességgel, csipkelődéssel, öleléssel. Persze a mindent elsöprő hatalmas ágycsaták is kellenek. Mindenkinek kívánom, hogy találjon magának egy számára igazit! Üdv. 44/VP
2012. jún. 25. 22:50
 4/6 valaki a tömegből ***** válasza:
Lehet hogy önző vagyok, de szerintem én tudom és ő nem más mint saját magam. Az életben saját magamban bíztam meg, az egész életemet a félelem irányítja, rettegek a többi embertől folyton résen vagyok nehogy kihasználjanak. A dolgaimat nem tudom és nem is akarom megosztani. A kapcsolatban ugyebár az ember odaajándékoz magából egy darabot, én ezt soha nem értettem meg. Miért osszam meg magam, azért én dolgoztam meg az az enyém, csakis az enyém, senki másé, az enyém.
2012. jún. 25. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs szerelmem.

Nem létezik örök szerelem és nem is hiszek ilyen butaságokban. Olyan pedig nem létezik, hogy az igazi. Legfeljebb csak találsz egy olyan társat, akivel sok közös van bennetek. De ez is csak kevés embernek adatik meg.

2012. jún. 25. 22:58
 6/6 AndreaMariann ***** válasza:

Hülyeség az Igazi.

Olyan Szerelmem van,akinél az első másodpercben tudtam,hogy ilyen ember nincs is a Földgolyón,sosem éreztem ilyet.

Sok-sok éve Szeretem,és nem fog elmúlni.Nagyon furcsa az első másodpercben úgy belé szeretni valakibe,kölcsönösen,hogy sosem tudtok elszakadni egymástól.

Ennek ellenére nem hiszek az Igaziban,Nagy Ő-ben,Végzetben,bla-bla..

Szerintem van pár ember a Földön,aki Nekünk van teremtődve,csak találkozni kell Vele.Nem első látásra Szerelem ez,hanem valami sokkal durvább érzés annál.

23/L

2012. jún. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!