Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki tudja, hogy mostani szerelme az igazi, és, hogy vele akarja leélni az életét? ( többi lent )
Van itt olyan fiatal aki ezt már tudja? Biztos magában,hogy 1x a párja lesz a felesége/férje ?
Kicsit idősebbektől pedig azt kérdezném,hogy létezik igazi? Vannak itt emberek akik mondjuk 1 tiniszerelemből házastársi kapcsolatig jutottak? Van itt valaki akinek az első szerelme egyben az utolsó is? Hány éve vannak együtt?
Szerintem normális kérdés,ezért normális válaszokat is várok el. Beszélgessünk,mindenki kommentjét szivesen fogadom
18F
Én pl. biztos vagyok benne, hogy a barátnőm az igazi (10 évvel idősebb tőlem). Jövő héten költözünk össze.
22F
Nincs szerelmem.
Nem létezik örök szerelem és nem is hiszek ilyen butaságokban. Olyan pedig nem létezik, hogy az igazi. Legfeljebb csak találsz egy olyan társat, akivel sok közös van bennetek. De ez is csak kevés embernek adatik meg.
Hülyeség az Igazi.
Olyan Szerelmem van,akinél az első másodpercben tudtam,hogy ilyen ember nincs is a Földgolyón,sosem éreztem ilyet.
Sok-sok éve Szeretem,és nem fog elmúlni.Nagyon furcsa az első másodpercben úgy belé szeretni valakibe,kölcsönösen,hogy sosem tudtok elszakadni egymástól.
Ennek ellenére nem hiszek az Igaziban,Nagy Ő-ben,Végzetben,bla-bla..
Szerintem van pár ember a Földön,aki Nekünk van teremtődve,csak találkozni kell Vele.Nem első látásra Szerelem ez,hanem valami sokkal durvább érzés annál.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!