Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy "igazi" meg "életem szerelme"?

Figyelt kérdés
Olyan ember, akihez minden férfit viszonyítasz, örökre szereted, mert nem csak a szerelem köt össze titeket, hanem sokminden más.Őt látod a legszebbnek és érzed, hogy sose tudnál tőle elszakadni.Vagy mindig jön egy másik pasi?Mindig találok jobbat,mást?
2009. dec. 14. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én most így vagyok egy lánnyal, eddig sosem jártam így, és kezdek bekrepálni emiatt.
2009. dec. 14. 17:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig jön másik... Bár pont a múlt héten hallottam, vagy olvastam valahol, hogy az igazit az ember nem engedi el.

Azt mondom, ha vége lett, nem ő volt az igazi. De ha el kell szakadni, hát el kell szakadni.

Viszont amit most átélek, sokkal több mint az eddigiek voltak. Ettől függetlenül, rendszeresen álmodok az exemmel, hogy együtt vagyunk. Pedig már másfél éve szakítottunk. És most úgy érzem, hogy ő mindig többet fog jelenteni, mint az őt megelőzőek.

De valamiért mindenkit lehet örökre szeretni. Nem?

2009. dec. 14. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

lehetséges...de már elég korcs a társadalom,el vagyunk engedve,és nem marad egy kis gátlás sem..nagyanyáink ideében még ment az örök szerelem.ma már nagyon ritka.olyan dolgok befolyásolják,amiröl egy alapvetően jó természetű ember sem tehet.nemtudom,szépen hangzik:)17/L

ui.:olyan embert kell választani mivel hibátlan nincs,akinek a hibái hasonlóak a te hibáidhoz,és el tudod viselni...

2009. dec. 14. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

Nagy Ő, Igazi, nincs sz.tem.

Persze van aki mindig többet jelent a másiknál, de mindegyik szerelemre azt hisszük, hogy ő az..

2009. dec. 14. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:

17.58

És ez a szép a szerelemben, hogy mindig szebb és több!

2009. dec. 14. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudok különbséget tenni az eddigi kapcsolataim között és tudom h ő az igazi. Ezt az ember érzi belülről, eddig ezt nem éreztem csak gondolkodtam rajta h mi lenne ha...stb de szó szerint nem ÉREZTEM. Szerencsés vagyok :)
2009. dec. 14. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Hehe, és mit csináljon az ember, ha úgy néz ki, szakított Vele az "Igazi"? Mit kell csinálni?

Mert szerintem létezik.

2009. dec. 14. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
ha az igazi úgyis kibékültök ha nem akkor nem ő volt az :S
2009. dec. 14. 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ilyen néha békülés, néha nem, néha beszélgetés, néha semmi.
2009. dec. 14. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem 6 hónapja hagyott el életem szerelme.

Bután hangzik , de nekem örökre ö marad.

Mindig lesz másik , másabb , de olyan mint ö sose :)

16/L

2009. dec. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!