Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mondjam el neki.Szégyenlős vagyok.Pénteken lesz bankettünk és ott szeretném neki elmondani.Szerenádon is csomót beszélgettünk meg sokat nevetett is.Félek, hogy, ha elmondanám kinevetne.Nem tudom mit csináljak.Segítsetek légyszí.2012. jún. 25. 20:08
2/7 anonim válasza:
első reakció általában pedig a kinevetés szokott lenni pedig...:D
3/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2012. jún. 25. 20:19
4/7 anonim válasza:
Az hülyeség, hogy kinevetne. Miért tenné? Lehet, hogy ő is ugyanígy érez irántad, csak ő is fél bevallani. Legyél bátor. Add minél kedvesebben a tudtára, hogy mit is érzel és remélhetőleg nem fog elutasítani. Az én barátom is hasonló cipőben járt, de mikor közölte az érzésit, velem madarat lehetett volna fogatni annyira örültem. Sok sikert, szorítok neked.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi.És nincs valami ötleted, hogy hogyan tudom, most azzal fog vki jönni, hogy oldjam meg, de egy kis segítséget kérhetnék? :)
2012. jún. 25. 20:28
6/7 anonim válasza:
Menjetek el sétálni, legyetek kettesben, beszélgessetek sokat és ha elérkezettnek érzed az időt (jó tudom, mi számít elérkezettnek? de próbálj ráérezni) akkor ne egy rakat körítéssel, de kedvesen állj elő vele, hogy mit érez. Nem nagy segítség, tudom, de neked kell érezned és a lányt is te ismered, nem én.
Mi leültünk egy padra, már sötét volt és csak ketten voltunk. Megfogta a kezem és valószínűleg az érintés után érezte elérkezettnek a dolgot, hiszen észrevette, hogy amikor megéreztem a bőrét, akkor megremegtem.
Nagyon szorítok neked, sok sikert!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom, írni fogok majd
2012. jún. 25. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!