Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ReedTessy kérdése:
Hogyan kérdezzem meg tőle élőben hogy mennyi esélyem lenne e nála? Illetve hogyan vázoljam fel neki hogy belé vagyok seve?
Figyelt kérdés
A strandon voltunk (ő, én, és pár ember volt még velünk), és hülyéskedtünk meg minden. Amikor meg erről akarta vele beszélni akkor a szó bennemragadt, és egy mukkot sem bírtam megszólalni. Ezért kérek tanácsot, mert megint elmegyünk páran starandra, és akkor most már tényleg szeretnék vele beszélni.2012. jún. 22. 20:39
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mostanában akar-e barátnőt? Mondjuk mondja rá, hogy igen. Megkérdezi, hogy miért? Mondd azt, hogy mert te szívesen lennél a barátnője, csak nem tudod van-e esélyed nála.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, de én lennék a férfi egyed. :)
2012. jún. 22. 20:45
3/4 anonim válasza:
Ilyet csak egy looser kérdez. Hívd el valahová kettesben. Hidd el elég egyértelmű lesz miért teszed. Ott meg próbálj hozzá közeledni és majd látod mennyire hagyja magát.
4/4 anonim válasza:
Ne rohanj fejjel a falnak,hanem vezesd rá. Ha régebb óta ismered, tudod mit szeret :D Tegyél a kedvére és menny vele olyan helyre amit szeret. Lepd meg virággal, vagy vmi romantikussal. Sok sikert
ui.: ne rémiszd meg az érzésekkel spontán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!