Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérdezzem meg tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ReedTessy kérdése:

Hogyan kérdezzem meg tőle élőben hogy mennyi esélyem lenne e nála? Illetve hogyan vázoljam fel neki hogy belé vagyok seve?

Figyelt kérdés
A strandon voltunk (ő, én, és pár ember volt még velünk), és hülyéskedtünk meg minden. Amikor meg erről akarta vele beszélni akkor a szó bennemragadt, és egy mukkot sem bírtam megszólalni. Ezért kérek tanácsot, mert megint elmegyünk páran starandra, és akkor most már tényleg szeretnék vele beszélni.

2012. jún. 22. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mostanában akar-e barátnőt? Mondjuk mondja rá, hogy igen. Megkérdezi, hogy miért? Mondd azt, hogy mert te szívesen lennél a barátnője, csak nem tudod van-e esélyed nála.
2012. jún. 22. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, de én lennék a férfi egyed. :)
2012. jún. 22. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyet csak egy looser kérdez. Hívd el valahová kettesben. Hidd el elég egyértelmű lesz miért teszed. Ott meg próbálj hozzá közeledni és majd látod mennyire hagyja magát.
2012. jún. 22. 20:59
 4/4 anonim válasza:

Ne rohanj fejjel a falnak,hanem vezesd rá. Ha régebb óta ismered, tudod mit szeret :D Tegyél a kedvére és menny vele olyan helyre amit szeret. Lepd meg virággal, vagy vmi romantikussal. Sok sikert

ui.: ne rémiszd meg az érzésekkel spontán

2012. jún. 22. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!