Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lánytól hogy kérdezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánytól hogy kérdezzem meg hogy lenne e a barátnőm?

Figyelt kérdés

14/f

Hívjam félre az osztálytársaktól?

Már 2 hete próbálom,de soha nem sikerül megkérdeznem.

2012. jún. 14. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Suli után hívd el valahova, fagyizni vagy kísérd haza. A lényeg, hogy kettesben legyetek amikor megkérdezed, a többiek jelenléte elég zavaró lehet.
2012. jún. 14. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen hívd félre a barátnőitől és úgy,de csak,akkor kérdezd meg,ha nem fogod szégyelni a haverjaid előtt ,mert az neki rosszul esne!!!
 3/9 anonim ***** válasza:
Suli után hívd el valahova, fagyizni vagy kísérd haza. A lényeg, hogy kettesben legyetek amikor megkérdezed, a többiek jelenléte elég zavaró lehet.
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszel és különleges lánynak tartalak. Leszel a barátnőm?
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd félre, és hívd el randira, aztán randi után kérdezd+ tőle h szeretne-e járni.

Sok sikert

2012. jún. 14. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ezt ne kérdezd meg. Eléggé kiábrándító. Ez nem úgy működik, hogy akkor most beírom a naptárba, hogy mától a barátnőm. Hívd el fagyizni, próbálj minél többet kettesben lenni vele, aztán a többi majd alakul.
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kijönnél velem egy percre a folyosóhoz?

NA szóval annyit szeretnék mondani, hogy nekem már régóta tetszel és arra gondoltam hogy járhatnánk. Mit szólsz hozzá?

8/9 anonim ***** válasza:
hívd el randizni és ha nemet mond semmi esélyed, ha bele megy már reménykedhetsz :) :D
2012. jún. 14. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:

vhogy egyet értek a 6-os válaszolóval....huh nem is tudom hogy tőlem hányan kérdezték már meg hogy járunk-e és mindig úgy alakult hogy nemet mondtam..amit a naptárról írt a kedves válaszoló hát azon jót nevettem mert a barátommal úgy két hét "együtt járás" után egyszer összenéztünk és megkérdeztük egymástól hogy mióta is számít ez járásnak :D

egyébként nekem ez kb. olyan szintem van mint az ha rám írnak chaten és annyit kérdeznek hogy mizu(na ettől a falra mászok)..sztem inkább menjetek el valahova és ott beszélgessetek erről de semmiképp ne a suliban

15/L

2012. jún. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!