Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánytól hogy kérdezzem meg hogy lenne e a barátnőm?
14/f
Hívjam félre az osztálytársaktól?
Már 2 hete próbálom,de soha nem sikerül megkérdeznem.
Szerintem hívd félre, és hívd el randira, aztán randi után kérdezd+ tőle h szeretne-e járni.
Sok sikert
Szia!
Kijönnél velem egy percre a folyosóhoz?
NA szóval annyit szeretnék mondani, hogy nekem már régóta tetszel és arra gondoltam hogy járhatnánk. Mit szólsz hozzá?
vhogy egyet értek a 6-os válaszolóval....huh nem is tudom hogy tőlem hányan kérdezték már meg hogy járunk-e és mindig úgy alakult hogy nemet mondtam..amit a naptárról írt a kedves válaszoló hát azon jót nevettem mert a barátommal úgy két hét "együtt járás" után egyszer összenéztünk és megkérdeztük egymástól hogy mióta is számít ez járásnak :D
egyébként nekem ez kb. olyan szintem van mint az ha rám írnak chaten és annyit kérdeznek hogy mizu(na ettől a falra mászok)..sztem inkább menjetek el valahova és ott beszélgessetek erről de semmiképp ne a suliban
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!