Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira Szeretem?
Egy esős, szomorkás napon találkoztunk először. Felkért táncolni. Vad idegenek voltunk, de az első perctől tökéletesen megbíztunk egymásban. Mandula barna szemeibe tekintve biztonságban éreztem magam, mikor a szálkás, izmos karjaival a magasba emelt. - Már vagy egy éve történt, mégis olyan mintha csak tegnap lett volna. Azóta egy párt alkotunk a táncparketten. A legjobb barátom. Mindig mellettem áll, és együtt vagyunk. :)
Csodálatos, hogy az embernek van egy ilyen lelki társa mint ő.
A baj, csupán az hogy amikor vele vagyok a szívem monoton ritmusa, pillanatok alatt összekuszálódik. Szeretem őt, egyre nehezebben tudom elviselni az iránta érzett szeretet.
Mi tévő legyek? Ő csak jó barátként kezel. Olyan nehéz.. :(
11-es válaszoló.
Milyen jelek vannak nálad?
ha tényleg szeret és más iránt érdeklődik, az lehet pont azért van, hogy "túltegye magát" vagy ne veled foglalkozzon, mert te úgy sem szereted. mondjuk ebből amit írtál keveset lehet tudni...de szerintem is el kellene neki mondanod.
remélem sikerrel jársz:) szórítok:D és ha már a szerelmes sztorikról van szó, ha összejönnétek, ebből egy gyönyörű lenne:)
Szerintem már nem aktuális, de azért leírom:
Legyél bátor, hiszen 20 év múlva sokkal jobban fogod bánni azokat a dolgokat amiket nem tettél meg, mint amiket megtettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!