Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettem, de most nem tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettem, de most nem tudom, hogy útálom e?

Figyelt kérdés
Szerettem, de most úgy érzem kihasznál a lány, én 16F ő 16L. Azt mondta barátok vagyunk pedig nem, kihasználta a helyzetet, hogy szeretem, és még sok minden. Minden ismerősöm azt mondja, hogy egy ribanc, csak a legjobb barátnője nem. Most leginkább ártani szeretnék neki, nem tudom bosszúból vagy tényleg megútáltam, vagy lehet, hogy azért mert még szeretem?

2012. jún. 12. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szánalmas...azt várja, hogy foglalkozz vele. Ha cseszegeted, akkor is örülni fog, hogy mennyire tudott szívatni, meg még mindig vele foglalkozol.

Sz*rd le, és keressen magának másik játszópajtást.

2012. jún. 12. 14:44
 2/2 anonim válasza:
Jegyezd meg olyan ritka hogy egy 15-16 éves lány korabeliekkel kezd mint a fehérholló anno még én is így voltam de miután 18 lettem le sem tudtam vakarni a 2 évvel fiatalabb lányokat emiatt azokat is érdekelni kezdtem akik addig rám sem néztek, mert így már kihívás vagy ha van konkurencia mert addig tudja egyet csettint és ott vagy.
2012. jún. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!